PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erhan Erol Nereye Koşuyor?


nehir
01-18-2008, 11:51
Tarih: 3 Ocak 2008 Perşembe

Erhan Erol Nereye Koşuyor?
Yerel seçimler zamanında yapılırsa Mart 2009, erkene alınırsa Haziran 2008 de yapılacak. Partiler belediye seçimleri için büyük bir yarışa hazırlanırken, mevcut belediye başkanlarının başarı oranları da anketlerle ortaya çıkıyor.

Türkiye Kalite Derneği (Kal-Der) kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerinin verim ve başarısının kıstası olarak gördüğü “vatandaş memnuniyeti olgusu” üzerine Türkiye genelinde çeşitli ölçümler yaptı. Araştırmanın belediyeler ile ilgili bölümü Gaziosmanpaşa ve Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol için dikkat çekici…

Türkiye’de 2007 yılının en başarılı il ve ilçe belediye başkanları belli oldu. Türkiye’de vatandaş memnuniyetinde en başarılı belediye başkanları kim? İşte sonuçlar…
İl belediyeleri arasında Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yüzde 75, ilçe belediyelerinde ise İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir yüzde 73 ile birinci sırada yer aldı.



İllere göre başarı sıralamasında ilk üçte yer alan belediyeler; Kayseri, Eskişehir ve Rize…
İlçelere göre sıralamada ise; İstanbul Fatih, Ankara Keçiören ve İstanbul Gaziosmanpaşa…

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol yapılan araştırma sonucu Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından biri oldu.



Türkiye Müşteri Memnuniyeti 2007 yılı araştırma raporuna göre Ak Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol; İstanbul’un en başarılı ikinci, Türkiye’nin en başarılı üçüncü belediye başkanı oldu.
Yapılan araştırma sonucunda vatandaşın 2006 yılındaki yüzde 59 olan memnuniyet oranı 2007 yılında yüzde 72’ye yükseldi.
Gaziosmanpaşa’da mensubu olduğu Ak Parti başta olmak üzere bütün partilerin eleştirdiği Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol daha ne yapmalı?
2004 yılındaki Yerel seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde oy alan, yapılan anketlerde ise vatandaşlarının memnuniyeti ortaya çıkan Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’u Gaziosmanpaşa kaybetmemeli. Sonuna kadar faydalanmalı!
Peki, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol nereye koşuyor?
Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği ya da Müsteşarlık mı? Yoksa Sağlık Bakanlığı mı?

Cihan Ünal