PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polat Kulüpler Birliği'ni bıraktı


Melancholy
02-10-2010, 18:42
http://www.iddaa.com.tr/stellent/groups/public/documents/iddaa_images/gp_632012.jpg

Galatasaray Başkanı Polat, Recep Mamur ve Mehmet Özhaseki'ye tepki olarak Kulüpler Birliği toplantılarına katılmayacak...

Kendine edilen küfürlere kayıtsız kalan Mamur ve Özhaseki’ye kızan Galatasaray Başkanı Adnan Polat tepki olarak Kulüpler Birliği toplantılarına katılmama kararı aldı

İşte 8 adımda Kayserispor'la Galatasary'ı krize götüren hikaye...


1 Her şey Polat’ın Jo’nun Antalya’daki sakatlanmasını öne çıkararak “Federasyon kasapları cezalandırsın” açıklamasıyla başladı.


2 Kayseri Başkanı Recep Mamur’dan, “Bizimle oynayacakları maç öncesi bu açıklama hakemleri etkilemeye yöneliktir” tepkisi geldi.


3 Polat, Ali Turan transferinden dolayı zaten gerilim içinde oldukları Recep Mamur ve yönetiminin tepkisine “Haydi ordan” cevabını verdi.


4 Galatasaray Başkanı ve yöneticiler daha da ileri giderek Kayseri karşılaşmasında ev sahibini protesto etti, maçı şeref tribünü yerine locadan izledi.


5 Maçın ilerleyen bölümleri, ‘kasap havası’na dönüştü, Kayserili Hakan’ın oyundan atılması tribünlerin çıldırmasına sebep oldu.


6 Kadir Has Stadı’nın tribünleri, topyekün Adnan Polat’ın ‘kasap’ yorumuna istinaden G.Saray Başkanı’na küfürler savurmaya başladı.


7 Maçı izleyen Mehmet Özhaseki ve Recep Mamur’un duruma kayıtsız kalması Polat’ın bulunduğu locayı terk etmesine sebep oldu.


8 Ve son ayakta Polat, “Misafir takım olarak bunları yaşayacaksak, Kulüpler Birliği’nin bir anlamı yok demektir” diyerek Özhaseki ve Mamur’a tavır maksadıyla ‘birlik’ toplantılarına katılmayacağını açıkladı.

iddaa.com