PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşikdüzü Anadolu Lisesi


denizci
02-06-2010, 09:56
Talim Terbiye kurumunun Orta Öğretimin yeniden yapılandırılmasına ilişkin kararı (184 nolu karar) gereğince; 2005–2006 yılından itibaren Orta Öğretim kurumlarında öğrenim süresi 4 yıl olarak belirlenmiştir. Bu sistem değişikliğinde, öğrenci alımı, haftalık ders çizelgeleri, sınıf geçme ve nakil ile tabi oldukları diğer mevzuatları benzer olan Anadolu Liseleri ile Yabancı Dil Ağırlıklı Liseler, ANADOLU LİSESİ adı altında birleştirilmiştir. Bu uygulamada, Atatürk Lisesi bünyesinde yer alan Yabancı Dil Ağırlıklı Lise kaldırılarak yerine bağımsız Beşikdüzü Anadolu Lisesi kurulmuştur. Halen Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Binasında Eğitim Öğretimini Sürdürmektedir.

Kurumun Misyonu :
Beşikdüzü Anadolu Lisesi olarak; Biz; Okulu, ikinci bir yuva, bireyleri birer aile ferdi olarak görmekteyiz. Bu anlayışla oluşan sevgi ortamında, okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulamayı temel işlevlerimizden biri olarak görmekteyiz. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini tespit etmek ve bu konuda onları bilinçlendirmek, öz güvenli olmalarını sağlamak, okuma alışkanlığını kazandırmak, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini sağlamak diğer temel işlevlerimizdir.

Kurumun Vizyonu:
Eğitim- öğretimin neticesi olarak bir eğitim ve kültür merkezi olmak, Ayrıca farklılıkları zenginlik kabul eden, hoşgörülü, kendine güvenen, etkili, nitelikli, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden bireyler yetiştirmektir.

Telefon 4628713121 Fax 4628713126
E-Posta besikduzual@hotmail.com
Web http://www.besanalis.k12.tr (http://www.besanalis.k12.tr/)
Adres CUMHURİYET MAH OKULLAR CAD. HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KAT:2 (http://www.besanalis.k12.tr/)
Okul Müdürü NİHAT IŞIK

Matraksohbet
01-02-2020, 12:18
Sohbet severler artik sohbet odalarında toplanmaktadir. Sizlerde eğerki bir sohbet etmek istiyorsanız ve bu sohbeti odalarda yapmak istiyorsanız bir birinden farkli bir çok kanallarımız ve odalarımız bulunmaktadir. Bu odalarda istemiş olduğunuz kişiler ile birlikte kanal genelinde sohbet ede (http:/www./Matraksohbet.Net/Sohbet)biliyorsunuz hemde ücretsiz bir şekilde. sadece chat odalarına girmek için sayfamızın adresini yazıp bağlanmak sonrasında kendinizi MatrakSohbet.Net'in yeni ve farklı dünyasında bulacaksınız (http://www.kaprissohbet.com/sohbet)

augurlu
02-28-2023, 23:31
Bilgi ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

ayhan2121
09-14-2023, 14:58
Tebrikler