PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'den 'Yıldırım' transfer


Melancholy
02-05-2010, 18:33
http://img.mynet.com/ho/spor/aziz.jpg (http://spor.mynet.com/haber/fbahceden-yildirim-transfer/20803)



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda son noktayı koydu!

Sarı-lacivertliler'in, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u 3-0 yendiği maç öncesi kulüp binasında Yeşil-beyazlılar'ın Başkanı İbrahim Yazıcı ile yemek yiyen ve 2 saat süren bir görüşme yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu görüşmede Sercan'ı transfer etmek istediklerini belirtti.

Genç futbolcu için Bursaspor yönetiminin istediği 8 milyon euro bonservis bedeline karşılık Yıldırım iki teklif sunarken; taraflar sezon sonu için resmen el sıkıştı.
İşte Yıldırım'ın, Yazıcı'ya önerdiği ve iki tarafın uzlaştığı pazarlık:

1- 7 milyon euro bonservis bedeli peşin... (Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı bu teklife 'tamam' dedi.)

2- 5.5 milyon euro bonservis bedeli ile birlikte iki futbolcu takası. Bu takasta ilk isim Ali Bilgin. İkinci ismi ise teknik direktör Christoph Daum belirleyip sunacak.
Bursaspor Başkanı ile yapılan pazarlıklar sonucunda ilk madde için el sıkışıldı ve Yazıcı "tamam" dedi.

Buna göre, Sercan Yıldırım yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyecek. 1907haber.com'un haberine göre Sarı-lacivertliler, genç yıldız ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak ve futbolcu yıllık 2.5 milyon euro para alacak.

SERCAN'IN SAKATLIĞINDAKİ SON DURUM NE?

Öte yandan, Bursaspor'un Fenerbahçe'yle Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Sercan Yıldırım, sağlık kontrolünden geçirildi.
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, çekilen MR sonucunda, Sercan'ın sol bacağı arka adalesinde sertleşme meydana geldiği tespit edildi.

Tedavisine hemen başlanan Sercan'ın Ankaragücü deplasmanında forma giyemeyeceği, perşembe günü Fenerbahçe'yle Bursa'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.