PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve Nonda İspanya'da!


Melancholy
02-04-2010, 15:05
http://img.mynet.com/ho/spor/nonda11.jpg (http://www.mynet.com/interstitial.asp?u=http%3A%2F%2Fspor.mynet.com%2Fh aber%2Fve-nonda-ispanyada%2F20762)



Fenerbahçe'de yaşadığı parasal problemlerden dolayı Betis'in yolunu tutan Aurelio'dan sonra Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kalan Nonda da İspanyol kulübüyle anlaştı.
Biri Fenerbahçe, diğeri Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra aynı kulübün yolunu tuttu. Sarı-Lacivertli yönetimle yaşadığı parasal problemler nedeniyle İstanbul'dan ayrılan Aurelio, iki sezon önce Real Betis'le sözleşme imzalamıştı.

Şimdi de; Galatasaray'daki yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmesi feshedilen Nonda, İspanyol kulübüne imza atmak üzere. Cim Bom'un Giovani Dos Santos transferinin ardından takımdan gönderilmek zorunda kalan Kongolu oyuncu, Türkiye'yi terk etmeden önce, sezon sonuna kadar hiçbir takımla anlaşmayacağını açıklasa da, İspanya İkinci Ligi'nde mücadele eden Betis'le sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Türkiye'den ayrılmak zorunda kalan iki futbolcunun da buluşma noktası Betis olurken, Aurelio ve Nonda taraftarların hayranlık duyduğu isimlerdi.

mynet