PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çöküşün sorumlusu Bülent Uygun


Melancholy
02-02-2010, 18:14
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/14980.jpg

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, takımdaki çöküşün sorumlusu olarak Bülent Uygun'u gösterdi.



Geçtiğimiz sezonu ikinci olarak bitiren Sivasspor'da bu sezonki inanılmaz düşüş tüm kamuoyunu şaşırtıyor. Bu olay hakkında TVNET'e konuşan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, oldukça ilginç açıklamalarda bulundu.

Futbol Masası adlı programa telefonla bağlanan Ünsal ''Bizim asıl sıkıntımız sezon başında takımın omurgasının bozulmasıdır. Bilica kendisi gitmek istedi ama Tum, Sylla, Mohammed Ali ve Balili'nin takımdan ayrılması tamamen Bülent Hoca'nın tasarrufudur. Bilica'nın gitmesinden sonra defansın göbeğinde sıkıntı oluşacağı ortada iken elimizdeki Diallo'yu başka bir takıma kiralayan da yine Bülent hocadır. Bülent bu yıl bizi tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Takımdaki bu çöküşün sorumlu da odur'' dedi.

Yeni transferlere de değinen Ünsal ''Muhsin Hoca'nın isteği ile alınan Afrika kökenli Nabil, Lucien, Elrio ve Keita bu ligi bilmiyorlar. Saha içinde son derece pasifler. Bu konuyu geçtiğimiz hafta içinde hoca ile da tartıştım. Burası Afrika değil ve biz de Afrika Kupası’nda oynamıyoruz. Orada çok yumuşak futbol oynanırken burada kıran kırana bir mücadele vardır. Sahaya çıkar çatır çatır futbol oynarsın ama şu an biz çok kibar top oynuyoruz. Bunu derhal aşmamız gerekiyor" diyerek Muhsin Ertuğral'a da yüklendi.

Turkcell Süper Lig'de 19 maçta 17 puan toplayan Sivasspor, 16. sırada bulunuyor.

kralspor