PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftar yeter Demirören diyecek Tribünler boşalıyor


Melancholy
02-02-2010, 14:01
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/22173.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/45280/taraftar-yeter-demiroren-diyecek.html)


Taraftar yeter Demirören diyecek

Beşiktaş taraftarı üst üstü 3.kez başkan seçilen Yıldırım Demirören'i protesto etmeye hazırlanıyor.

Pazar günü gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na seçilen Yıldırım Demirören'e taraftarın öfkesi bitmiyor.

TRİBÜNLER BOŞALTILACAK

Bir türlü tribünlerle yıldızı barışmayan Yıldırım Demirören’e seyircinin Gençlerbirliği maçında protesto hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı taraftarlar kendilerine ait internet sitelerinde organize olarak Gençlerbirliği maçının 15. dakikasında tribünleri boşaltacakları yönünde mesajlar bıraktıkları gözlemlendi.

BANA KİMSE ŞEREFSİZ DİYEMEZ

Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg'un 3-0'lık galibiyetinin ardından taraftarlar Başkan Yıldırım Demirören'e büyük tepki göstermişti. Şerefsiz tezahüratlarının yanı sıra ağır küfürler de edilmişti. Yıldırım Demirören, maç izlediği şeref tribününde ayağa kalkarak küfür edenlere doğru "Bana kimse şerefsiz diyemez. Bu tribünleri temizleyeceğim. Ben bu takıma hayatımı verdim" diye bağırmış