PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basinas'ta para engeli!


*fanii*
01-17-2008, 12:52
Basinas'ta para engeli!
Takımımızın transfer gündeminde olan Yunan oyuncu Angelos Basinas'ın transferi çıkmaza girdi

Angelos Basinas’ın G.Saray’a transferi para engeline takıldı. Sezonu kapatan Tobias Linderoth’un yerine ön libero arayışlarına giren sarı kırmızılı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi biteceği için İspanyol takımı Real Mallorca’dan ayrılmayı kafasına koyan Yunanlı ön libero ile temasa geçip, prensip anlaşmasına vardı. Ancak, daha önce "G.Saray’a seve seve gelirim" diyen 32 yaşındaki futbolcunun, yıllık 1 milyon 800 bin Euro talep etmesi ve bu paranın 3’te 2’sini peşin istemesi, bu transferi çıkmaza soktu.

Yaklaşık bir haftadır İspanya’da bulunan G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, Basinas ve menajeri Koutsaliakos ile parasal konularda uzlaşmaya varamadığı, görüşmelerin belli bir noktada tıkandığı belirtildi.

Real Mallorca Kulübü’nün de 4 ay sonra anlaşması bitecek 32 yaşındaki futbolcu için 750 bin Euro bonservis bedeli talep etmesi, Basinas transferinin maliyetinin 3 milyon Euro’ya ulaşması üzerine sarı kırmızılı yönetimin geri adım attığı öğrenildi. G.Saray’ın Basinas’la anlaştığı yolundaki haberlerin basına yansımasına içerleyen Adnan Polat’ın transferin çıkmaza girmesi üzerine kurmaylarına sitem ettiği belirtildi.

5 ön libero ile ne yapacağız?

Önceki akşam oynanan Sarıyer maçından önce Mecidiyeköy’deki kulüp binasında bir araya gelen ve başkan yardımcısı Adnan Polat’ın gelişmeler hakkında verdiği bilgiler üzerine söz alan G.Saraylı yöneticilerin Basinas transferine bu şartlar altında sıcak bakmadıkları öğrenildi.

Yöneticilerin, "Linderoth 4 ay sonra takıma dönecek. Ayhan neredeyse iyileşmek üzere. Elimizde Mehmet Topal ve Mehmet Güven gibi genç futbolcular var. 5 tane ön liberoyu ne yapacağız" diyerek 32 yaşındaki Yunanlı futbolcunun transferine soğuk baktıkları ifade edildi. Mart ayında kongreye gidecek olan G.Saray yönetiminin de bütçeye ek yük getireceği için Basinas’ı istemedikleri öğrenildi.