PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi


denizci
02-02-2010, 10:21
Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi 26 Ekim 1986 tarihinde öğretmen okulunda kalan prefabrik, tek katlı 5 bloktan oluşan binalarda 72 öğrencisiyle 2. sınıf Eğitim-Öğretime başlamıştır.
Okulumuzun kuruluşunda okul müdürlüğü görevini vekaleten Milli Eğitim Şube Müdürü Cüneyt Albayrakoğlu yapmıştır.

Asaleten müdürlük görevine Hadi Nevruz atanmıştır. Daha sonra da okulun coğrafya öğretmeni Recai Çeviker müdürlük görevine atanmıştır. Halen ingilizce öğretmeni Hasan Koca müdürlük görevini sürdürmektedir.

Güç koşullarda sürdürülen 9 yıllık başarılı bir Eğitim-Öğretim sürecinden sonra 11 Eylül 1996 tarihinde tamamlanan yeni binamıza taşınmakla, okulumuzun fiziki sorunları büyük ölçüde giderilmiştir. 28 derslik, 2 fen laboratuarı, 1 müzik odası, 1 resim atölyesi, modern bir bilgisayar laboratuarı ile modern bir okul binasına kavuşmanın ardından 700'e ulaşan öğrencilerimize hizmet veren 57 kişilik seçkin, özverili ve dinamik öğretmen kadromuzla okulumuz ilimizin ilgi odağı olmuştur. Mezunlarımız üniversite sınavlarında Türkiye genelinde kayda değer sonuçlar almış ve almaya da devam etmektedir.

Üniversite sınavlarında kazandıkları başarıların yanı sıra, öğrencilerimiz sosyal-kültürel ve sportif alanlarda da önemli başarılara imza atmışlardır. Öğrencilerimizin gerek üniversite gerekse sosyal-kültürel ve sportif alanlarda kazandıkları başarılarla gurur duymaktayız.

Amacımız; Atatürk Anadolu Lisesi olarak tüm öğrencilerimizin, okulun adına yakışır biçimde Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırılmasında iyi ve güzel insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Telefon No: 0372 257 41 77

FAX: 0372 257 34 42

Adres: Bahçelievler Mahallesi Zambak Sokak
Zonguldak

E-Posta: zaalefsanesi@gmail.com