PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çayıralan Anadolu Lisesi


denizci
02-02-2010, 10:14
Mustafa Kemal Atatürk ; " Çağdaş bilim temeline dayanan, güzel sanatları seven, beden eğitiminde yeteneği artmış, yüksek erdemli, güçlü bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizdir" demektedir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün çizdiği hedefler ve ilkeler doğrultusunda eğitim ve öğretimini sürdüren okulumuzun amacı, ailesine, kendisine ve insanlığa yararlı, laik ve demokratik çizgiden asla vazgeçmeyen, üretken, kendi ayakları üzerinde durabilen, sorumluluk bilincine sahip, soran, araştıran, takım çalışmasına yatkın, kendisiyle ve çevresiyle barışık, sevgi dolu ve çağdaş nesiller yetiştirmektir.
Okulumuz 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Yasasına bağlı bir devlet okulu olma anlayışıyla hareket eden, eğitim felsefesi ve hedeflerini oluştururken bu anlayışı ilke edinen kurumsallaşmış bir okul olma hedefinde hızla ilerlemektedir.
Önceliğimiz; yönetim ve öğretmen kadrosu olarak eğittiğimiz gençlere ve onların velilerine karşı açık ve demokratik bir yaklaşım içinde olmaktır. Bütün çalışmalarımızın odak noktası öğrencilerimizdir. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk basamağımızdır. Yaptığımız her şeyi görevimiz, yapamadıklarımızı da sorumluluklarımız olarak değerlendiren, birbirimize ve kendimize güvenen, birbirimizi her koşulda yüreklendiren, tüm öğrencilerimize saygı duyan ve onları koruyup gözeten, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine ulaşmayı hedefleyen, bu gün göreve başlamışçasına heyecan sahibi kadromuzla ülkemizin geleceğini hazırlamaya Çayıralan Anadolu Lisesi Ailesi olarak talibiz ve azimliyiz.

Adres : Yeni Mah.Sağlık Cad. Eski Hastane Binası Çayıralan/Yozgat
Tel: 354- 736 21 64 Fax: 354- 736 19 65
e-mail: cayiralananadolulisesi@mynet.com
Okul Müdürü Fatih ÇİĞCİ'nin Öğretmen Hattı: 0 505 498 31 27