PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya SEAGULL HOTEL(Kemer Otelleri)Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler


cl0ud
02-02-2010, 00:21
Antalya SEAGULL HOTEL(Kemer Otelleri)Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler
SEAGULL HOTEL(Kemer Otelleri)Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler
ODA VE YATAK: Özellikleri: Toplam 140 Odalı, 320 Yatak kapatisesinde, 132 Standart Oda, 132 Çift Oda, 8 aile Odası ile Seagull Otel hizmet vermektedir.

ODA ÖZELLİKLERİ: Kemer Otel Seagull Özellikleri: Direkt Çıkışlı Telefon, Duş ve Wc, fön makinesi, Yangın Alarmı, Minibar, Uyandırma Servisi, Kasa, uydu kanallı Tv, İnternet Bağlantısı, Merkezi Havalandırma ve Balkon bulunan odalar Manzaralı: Dağ, deniz ve Bahçe Manzarası bulunmaktadır.

YEME İÇME: Yemek: 2 Restoran Açıkhava Kap.250, Açık Kap.: 350, Kahvaltı Salonu (Toplam Kap.: 250), Snack Bar, Alakart Restaurant, havuz Bar, Restaurant Bar, Vitamin Bar, Kuzine, Türk, dünya mutfağından sunumlarla Seagull Otel hizmet vermektedir.

TOPLANTI&KONGRE: Otel Kemer Seagull de 1 Toplantı Salonu Toplam Kap.: 250, Ses Sistemi, Wireless MicroTelefon, Masa MicroTelefon, Ses Kayıt Sistemi, Dvd Player, Vcd Player, VCR, Stage, Lettern, Müzik Yayını, Slayt Projektör, Bilgisayar Projektör, Video Recording, Projeksiyon Ekran, Barkovizyon, Tepegöz Projektör, Flipchart, TV, Yazı Tahtası, Faks imkanları bulunmaktadır.

SERVİS & HİZMETLER: Hayvan Kabul Ediliyor Servis ve Hizmetler: Medikal oda, Doktor, Kreş, Uyandırma Servisi, Internet, Tv Salonu, Kurutma Servisi, Jeneratör, Kütüphane, Otopark imkanlarını Seagull Otel de bulabilirsiniz.

SPOR&AKTİVİTELER: 1 Açıkhava Yüzme Havuzu Çocuk Bölümü, 1 Kapalı Yüzme Havuzu havuz için Çocuk, Türk Banyosu, Finnh banyo, Sauna, Masaj, Jakuzi, Fitness Merkez, Kuaför, Bahçe, Çocuklar için Oyun Alanları, Mini Club, Disko, ringo, Bilardo, Dalış okulu, Jogging, Bisiklet, Su Sporları ve Animasyon imakanlarından Seagull Otel de faydalanabilirsiniz.

KONUM: Otel Kemer Seagull Konumu : Antalya 13 km. Havalimanına 45 km. mesafede ve özel plajlıdır.

http://www.turkforum.net/attachment.php?attachmentid=265277&stc=1&thumb=1&d=1213525049 http://www.turkforum.net/attachment.php?attachmentid=265278&stc=1&thumb=1&d=1213525049