PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karabük Çamlıca Konağı (Safranbolu) Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler


cl0ud
02-01-2010, 19:30
Çamlıca Konağı (Safranbolu) Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler
Çamlıca konağı Safranbolu merkez Yeni Çarşıya 6 km Tarihi Safranboluya 8 km mesafededir. En yakın yerleşim birim olarak 400 metre ilerisinde subay lojmanları yer almaktadır. Minübüs güzergahı yaz aylarında mencilis Mağarasına minübüs servisleriyle kışın ise 800 metre ileriden hareket etmektedir.

Konağımız bahçe içindedir ve 3 katlıdır. 10 yatak odası 2 oturma salonu üst katta açık teras ve bahçeden oluşmaktadır. Çam ve Meyve ağaçlarıyla dolu Manastır dağı eteklerinde ve Mencilis Mağarasına 3 km uzaklıktadır.

1.ve 3. katta 4 yatak odası 2. katta ise 2 yatak odası ve 2 oturma salonu bulunmaktadır. Odalarımızın 8 tanesi orman manzaralıdır. Yazın bahçede verlen kahvaltı kışın evde sunulmaktadır. Hizmet, oda kahvaltı şeklinde verilmekte olup isteyen konuklarımız için mutfak kullanıma açıktır. Dekor tamamen doğal olarak düzenlenmiştir. Herhangi bir lükse sahip değildir. Isıtma sistemi kaloriferdir. Sürekli sıcak suyumuz bulunmaktadır. Wireless modemle sınırsız ve kablosuz internet servisimiz vardır. Odalarda sigara yasaktır bu sebeple sigaranızı teras yada holde içebilirsiniz, Çamlıca Konağı aynı zamanda içkisiz bir işletmedir.

Oda servisimiz yoktur mutfak bütün konuklarımıza açıktır. Kahvaltı saatlerimiz yoktur istenildiği saatte kahvaltı hazırlanabilir. Çamaşırlarınız için makinayı kullanabilirsiniz. İsterseniz birlikte kahvaltı hazırlayıp, yemek hazırlayabiliriz. Yazın bahçede mangal başında piknik yapabilir, yada ağaçlardan meyve toplayabiliriz.

Evimizde bulunan eşyaları ve bahçemizi kısa süreli de olsa hayatımızı sizlerle paylaşabiliriz. Bir ev pansiyonu olarak size bir otel konforu veremeyiz fakat size kendi kültürümüzü insana has duyguları hissettirerek paylaşabiliriz. Büyük bir masada hep birlikte oturarak büyük bir aile olabiliriz. Tıpkı daha önce gelen konuklarımız gibi sizden istediğimiz sadece biraz güven, insana değer ve saygı.

Safranbolu Çamlıca Konağı Doğayla başbaşa tatil evi 10 oda 2 tv salonu bahçe, teras ile 12 ay sürekli oda+kahvaltı+akşam yemekli hizmet veren aile işletmesidir. Essiz doğa manzarası ve çam ormanlarının oksijeni ve Safranbolu tarihi içinde ailenizle birlikte huzurlu bir tatil anlayışı ile 1998 yılından itibaren yerli ve yabancı misafirlerimize Türk konukseverliği ile hizmet vermekteyiz.
http://www.safranbolucamlica.com/uploads/gallery/camlica-konagi/y04.jpg
http://www.safranbolucamlica.com/uploads/gallery/camlica-konagi/thumbs/thumbs__dsc5943.jpg
http://www.safranbolucamlica.com/uploads/gallery/camlica-konagi/thumbs/thumbs__dsc5935.jpg
http://www.safranbolucamlica.com/uploads/gallery/camlica-konagi/thumbs/thumbs__dsc5869.jpg