PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muğla LA BLANCHE RESORT (Bodrum Otelleri) Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler


cl0ud
02-01-2010, 18:22
LA BLANCHE RESORT (Bodrum Otelleri) Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler
ULTRA HERŞEY DAHİL:Açık büfe sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, gece çorbası, diyet büfesi, çocuk büfesi, 20.00-22.00 saatleri arasında A la carte servis alanları (rezervasyonlu), vejeteryan büfe, 24 saat yerli alkollü-alkolsüz ve standart bazı ithal içecek hizmeti verilmektedir


KONUM: Bodrum Turgutreis mevkiinde bulunup; Bodrum Milas Havaalanı’na 50 km, Bodrum merkeze 18 km, Turgutreis’e 1 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.


TESİS: Tesiste ana restoran, A la carte restoran, 1 adet 1600 metre kare aktivite havuzu, 3 kaydıraklı 1 adet kaydıraklı yüzme havuzu, 1 adet ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, 2 adet sauna, fitness center, buhar odası, güzellik merkezi, aroma therapy, shiatsu masajı, taş masajı, cilt bakımı, hydrotherapy, masaj ve kese, mini market, kuaför, kuyumcu, fotoğrafçı, araba kiralama, hediyelik eşya, bebek sandalyesi, doktor, çamaşırhane ve ütü servisi, lobby bar, snack bar, disco bar, winehouse, animasyon ve dans gösterileri, canlı müzik, gece kulübü, mini club (4-12 yaş), çocuk oyun alanı, mini disco, beach voley, 2 adet tenis kortu, motorlu ve motorsuz su sporları, dalış okulu, mini futbol, konferans salonu ve ekipmanlar, dart, masa tenisi, telefon, faks, fotokopi, wireless internet bağlantısı, tenis raket ve topları, otopark, şezlong, şemsiye, minder mevcuttur.

ODA: Tesiste 131 adet standart oda, 80 adet deluxe oda, 147 adet aile odası, 2 adet king suit oda, 2 adet king deluxe suit oda olmak üzere toplam 362 adet oda mevcuttur.

Standart Oda: 31 metre kare büyüklüğündeki standart odalarda balkon, banyo, merkezi klima, direkt telefon, fön, sat TV, info ve müzik yayını, minibar, kasa, wireless internet bağlantısı bulunmakta olup zemin halı kaplıdır.

Deluxe Oda: 37 metre kare büyüklüğündeki deluxe odalarda balkon, banyo, merkezi klima, direkt telefon, fön, sat TV, info ve müzik yayını, minibar, kasa, wireless internet bağlantısı bulunmakta olup zemin halı kaplıdır.

Aile Odası: 42 metre kare 1 adet yatak odası, 1 adet oturma odası ve 1 adet banyodan oluşan aile odalarında balkon, merkezi klima, direkt telefon, fön, sat TV, info ve müzik yayını, minibar, kasa, wireless internet bağlantısı bulunmakta olup zemin halı kaplıdır.

PLAJ: Plaj denize sıfır konumda ve kum özelliktedir. Plaj içerisinde ücretsiz şemsiye, şezlong, havlu ve minder hizmeti sunulmaktadır.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER: Restoran (A la carteler rezervasyonlu ve 20.00-22.00 arası), ve yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, fitness center, buhar odası, animasyon ve dans gösterileri, canlı müzik, gece kulübü, mini club (4-12 yaş), çocuk oyun alanı, mini disco, beach voley, motorsuz su sporları, tenis kortları (gündüz), mini futbol, konferans salonu ve ekipmanlar, dart, masa tenisi, , wireless internet bağlantısı, tenis raket ve topları, otopark, şezlong, şemsiye, minder, 24 saat tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ile standart ithal içecekler, minibar (her gün 1’er adet su, kola, fanta) tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER: Güzellik merkezi, aroma therapy, shiatsu masajı, taş masajı, cilt bakımı, hydrotherapy, masaj ve kese, mini market, kuaför, kuyumcu, fotoğrafçı, araba kiralama, hediyelik eşya, bebek sandalyesi, bebek bakıcısı, doktor, çamaşırhane ve ütü servisi, motorlu su sporları, dalış okulu, telefon, faks, fotokopi, oda servisi, tenis kortu (ışıklandırmalı), özel kokteyl ve import içecek servisi tesis misafirlerin ücretli olarak sunulmaktadır.

ÇOCUK: Tesis küçük misafirlerine çocuk havuzu, çocuk büfesi, mini club (4-12 yaş), çocuk oyun alanı, mini disco, bebek sandalyesi, bebek bakıcısı hizmeti sunmaktadır.

Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
http://www.turkforum.net/attachment.php?attachmentid=258313&stc=1&thumb=1&d=1209213768
http://www.turkforum.net/attachment.php?attachmentid=258316&stc=1&thumb=1&d=1209213768
http://www.turkforum.net/attachment.php?attachmentid=258312&stc=1&thumb=1&d=1209213768
http://www.turkforum.net/attachment.php?attachmentid=258314&stc=1&thumb=1&d=1209213768