PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyon Yapmadan Gitmem.!


pesimist
11-15-2007, 12:14
Takımla direkt olarak ilgilenen Yıldırım Demirören önceki günü menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Sağlam görüşmede takibe alınmasını istediği futbolcuların listesini başkan Demirören’e verdi. Görüşmede Yıldırım Demirören’in Sağlam’a, “Artık kredimiz kalmadı. Takımdaki tüm yetki sende. Göndermek istediklerini bize bildir. Ceza verilmesini istediğin futbolcu varsa söyle. Alınmasını talep ettiklerini ise ne pahasına olursa olsun transfer edeceğiz. Yeter ki hedefimize ulaşalım. Eğer bu sezon en azından bir kupa kazanamazsak hepimiz gideriz” dediği belirtildi.

SAĞLAM’DAN TEŞEKKÜR

ErtuĞrul Sağlam’ın ise Demirören’e güveni için teşekkür ettiği ve, “Üst üste yaşadığımız olumsuzluklar nedeniyle öz güvenlerini yitiren futbolcuları tekrar kazanmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sezon başında aldığımız alternatif isimlerin kadroya uyum sağlayamadığını gördük. Başarıya ulaşmak için, devre arasında size listesini verdiğimiz isimleri almamız gerekiyor” diye konuştuğu ifade edildi.

KONGREDE NEREDEYDİLER

Beşiktaş Başkanı Demirören de bu konuşmalar üzerine ne pahasına olursa olsun belirlenen isimleri transfer edeceklerinin sözünü verdi. Demirören zirveyi şu sözlerle noktaladı: “Beşiktaş için bugüne kadar 50 milyon dolar verdim. Başarı için gerekirse bir o kadar daha daha veririm. Bu artık benim için bir onur meselesi oldu. Beşiktaş’ı şampiyon yapmadan gitmem. Bugün bizi eleştirenler kongrede neredeydiler? Artık daha sağduyulu düşünüp, ona göre hareket edeceğiz. Beşiktaş kavgaların değil, başarıların konuşulduğu bir takım olmalı.”

Sporx

Sen şapmiyon yaparsında biz görürmüyüz bilmiyorum başkan...

elas
11-15-2007, 12:41
teşekkürler.......................

sümeyye
11-16-2007, 20:19
:a066: :a066: :a066: yeter ya ne diyor bu adam cebinden para veriyor veriyor önce gereksiz transfer ve hocalarla kulübün parasını bitirp sonrada eğer başkası başkan olursa paramı isterim diyor.. bide daha fazlasını vercekmiş :a046: :a046: :a046: bi an önce bırakıp gitsin ne şampiyonluk ne başka bişey istiyorum :a046: :a046: :a046: