PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya KAYA SELECT OTEL(BELEK Otelleri) Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler


cl0ud
02-01-2010, 16:56
KAYA SELECT OTEL(BELEK Otelleri) Hakkında Bilgiler,Resimler ve Görüşler
GENEL

Özgün mimarisi ve hizmet anlayışı ile 2005 yılında hizmete giren Kaya Select Resort & Spa, konforu, eşsiz plajı, benzersiz sağlık ve spor olanakları ile sakin bir tatil arayan herkese seslenmektedir. Hizmete girdiği ilk yıl, spor olanakları ve Wellness & Spa center ayrıcalıkları ile 75.000 in üzerinde misafiri ağırlayan Kaya Select Resort & Spa, alanının en iddialı otellerindendir. 150.000 m2 alan üzerine kurulu Kaya Select Resort & Spa, Antalya'nın en geniş Wellness & Spa merkezi, golf ve jogging alanları, tenis kortları, su sporları gibi seçkin hizmetleri ile yerli ve yabancı turistlere en ayrıcalıklı tatili yaşatmaya devam etmektedir.


YEME-İÇME

Asya A la carte restaurant,Uzakdoğu Mutfağı
Balık A la carte restaurant,Balık Mutfağı
İtalyan A la carte restaurant,İtalyan Mutfağı


Tüm yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-02:00 arası ( İthal şampanyalar , markalı şaraplar, lüks içkiler ve lüks likörler ücretli). A la carte restaurant rezervasyonlu ücretsiz.

07:00-10:00 Kahvaltı,açık büfe
10:00-11:00 Geç Kahvaltı, açık büfe
11:00-17:00 Snack İkramlar
13:00-14:30 Öğle yemeği , açık büfe
16:30-17:30 Beş Çayı-Pasta ve Kek
19:00-21:30 Akşam Yemeği, açık büfe
23:30-00:30 Gece Yemeği, Çorba,Mantı


AKTİVİTE

Spa Wellness Sağlık
Doktor var.Yılın dört mevsimi, hem bedeni hem de ruhunuzu rahatlatan, suyun tedavi edici ve dinlendirici özelliğini Kaya Select Resort & Spa'nın modern Wellness & Spa merkezinde bulacaksınız. Türk hamamı, sauna, jakuzi, buhar banyosu, kese ve hamam masajı, Bali masajı, Tayland masajı, Taş masajı, Ayurveda, Aromaterapi, İsveç masajı, Refleksoloji masajı, dünyaca ünlü markaların ürünlerinin kullanıldığı cilt bakımları, göğüs, sırt bakımları, el ve ayak tedavi masajları, yosun masajı, şok duşlar, güzellik merkezleri, dinlenme ve vitamin odaları gibi daha pek çok terapi yöntemleriyle tatiliniz esnasında, deneyimli uzmanlar gözetiminde tüm sağlık ve güzellik ihtiyaçlarınızı karşılayıp, gerçek bir fiziksel ve ruhsal yenilenme deneyimi yaşayacaksınız.


Spor
Tesiste plaj voleybolu,basketbol sahası ve tenis kortu bulunmaktadır.Tenis kortu aydınlatması ve tenis ekipmanları ücret karşılığı otelden temin edilebilir.


Animasyon ve Eğlence
Tam gün full animasyon mevcuttur.Animasyon ekibi Türkçe ve enternasyonel şovlar sergilemektedir.Akşamları canlı müzik

Havuz Bilgileri
Açık yüzme havuzu.
Tesiste açık havuz mevcuttur
Toplam 2 adet
Kapalı yüzme havuzu.
Tesiste kapalı havuz mevcuttur
Toplam 1 adet
Kaydırak.
Tesiste su kaydırağı mevcuttur
Toplam 2 adet


ÜCRETSİZ OLANAKLAR


AYRICA:
Masa tenisi, basketbol, dart

ÜCRETLİ OLANAKLAR
http://www.turkforum.net/attachment.php?attachmentid=259520&stc=1&thumb=1&d=1209574698