PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Simav Anadolu Meslek Ve Kız Meslek Lisesi


denizci
02-01-2010, 09:59
41 yillik geçmisi bulunan Anadolu Meslek Ve Kiz Meslek Lisesi Simav'da çevre yolu üzerinde modern binasi Simav'lilara hizmet veriyor.
Okulumuzda Anadolu Meslek Lisesi,Kiz Meslek Lisesi, Uygulamali Anaokulu ve yetiskinler egitimi olmak üzere dört adet okul bulunmaktadir.

Okulumuzun ana amaci Mesleki Egitim vermek, is alanlarina kalifiye ara eleman yetistirmek ve yüksek ögrenime ögrenci hazirlamaktir.

Okulumuzun Kiz Meslek Lisesi Kisminda Giyim Üretim Teknolojisi , Çocuk Gelisimi ve Egitimi, Saç bakimi ve Güzellik, Anadolu Meslek Lisesi Kisminda Ise Yiyecek Içecek Hizmetleri ve Bilisim Teknolojisi Bölümleri bulunmaktadir.

Simav Anadolu Meslek Lisesinde Örgün Egitim gören toplam ögrenci sayimiz .........

Okulumuz ilçemiz genelindeki genç kiz ve bayanlarin el becerilerini gelistirmek amaci ile Pratik Kiz Sanat Okulunda egitim vermektedir.

Okulumuzda 1 Giyim Üretim Teknolojisi Bölüm Sefi, 1 Yiyecek Içecek Hizmetleri Bölüm Sefi, 1 Çocuk Gelisimi ve Egitimi Bölüm Sefi olmak üzere 3 adet bölüm sefi bulunmaktadir.

Uygulamali Anaokulumuzda 2 Deneyimli Okul Öncesi Egitimi ögretmeni ile halkimiza gündüz bakimevi, kres, çocuk kulübü ve anaokulu konularinda okul öncesi egitime yönelik hizmet verilmektedir.
Sevginin sayginin ve hos görünün ön planda tutuldugu Anadolu Meslek Ve Kiz Meslek Lisesinde halen bes yüze yakin ögrenci ögrenim sürdürüyor. Kaliteli bir egitim sonucu ÖSS sinavlarinda üstün basariyi yakalayan okula giris hiç de zor degil velilere büyük kolayliklar saglanan Anadolu Meslek Ve Kiz Meslek Lisesinde herkes mutlu.
Sporun her türlüsünün yapila bildigi genis bahçesiyle tam bir egitim cenneti Anadolu Meslek Ve Kiz Meslek Lisesi. Sehrin gürültüsünden uzak depreme dayanikli, jeotermal enerji ile isinan Anadolu Meslek Ve Kiz Meslek Lisesi dimdik ayakta duruyor. Gelecegin istenilen nitelikli ara elemanlarini yetistirerek ülke ve ilçe ekonomisine önemli katkilar saglayan Anadolu Meslek Ve Kiz Meslek Lisesi simdi herkes tarafindan bas taci ediliyor.

http://www.simavkaml.k12.tr/default.asp