PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da


Melancholy
01-27-2010, 13:29
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_tt_SonDakika001.jpg


Ve Dos Santos resmen Aslan!


Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi!.. Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Totteanham'ın Meksikalı orta saha oyuncu Giovani Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralandığını açıklandı!..

ligtv

kont
01-27-2010, 13:31
premiersaray :)

hayırlı olsun.

Melancholy
01-27-2010, 13:37
http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_6013_11b7811.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif


Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da


Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır.

Dos Santos’un yarın saat 17.30’da İstanbul’a olması bekleniyor.

Giovani Dos Santos Ramirez'e hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.


Giovani Dos Santos Ramirez Hakkında

Giovani dos Santos Ramírez, 11 Mayıs 1989’da Meksika'nın Monterrey şehrinde doğdu. Henüz 13 yaşındayken FC Barcelona Futbol Akademisi La Masia’ya katılan Giovani, 2002 ila 2006 yılları arasında altyapı kategorilerinde gösterdiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2005 senesinde Peru’da düzenlenen FIFA U17 Dünya Şampiyonası’nı zirvede tamamlayan Meksika’nın yıldızı olarak ön plana çıkan genç futbolcu, organizasyon boyunca gösterdiği büyük başarıdan dolayı, Brezilyalı Anderson’un ardından turnuvanın en iyi ikinci oyuncusu seçildi ve ‘’Adidas Silver Ball’’ ödülüne layık görüldü. 2007 yılında bu defa FIFA U20 Dünya Kupası’nda Çeyrek Final’e yükselen Meksika’nın en önemli oyuncusuydu. Giovani, attığı üç golün yanı sıra, sergilediği performansla turnuva sonunda ‘’Bronze Ball’’ ödülünün de sahibi oldu.

Kanada’daki şampiyonanın hemen öncesinde Barcelona’nın hazırlık kampı kadrosuna katılan oyuncu, U20 Dünya Şampiyonası sonrası A Takım bünyesinde forma giymeye devam etti. Dönemin Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard tarafından, 2 Eylül 2007 günü oynanan Athletic Bilbao karşılaşmasında Thierry Henry’nin yerine maça dâhil olan Giovani dos Santos, 18 yaşında La Liga kariyerine başladı. 2007-08 sezonunun son haftasında Murcia’ya karşı hat-trick yapan genç Meksikalı, bir sonraki sezon için İngiltere’nin Tottenham Hotspur takımına transfer oldu.

2008-09 sezonunun ikinci yarısında Championship ekiplerinden Ipswich Town’a kiralandı. Buradaki başarısının ardından Tottenham Hotspur’a geri dönse de, beklediği süreleri bulamadı.

Kısa kariyerine önemli başarılar sığdıran, 18 yaşında taşımaya başladığı Meksika Milli Takım formasıyla çıktığı 22 maçta 5 gol atarken; 2009 yılında CONCACAF Gold Cup’ta şampiyonluğa ulaşan kadroda da yer aldı. Turnuvanın Final maçında ABD’yi 5-0 mağlup eden Meksika’nın gollerinden birinin altına imzasını atan 1.74 metre boyundaki yıldız oyuncu, hücum bölgesinin her alanında görev yapıyor.

Olağanüstü hızı ve tekniği ile dikkat çeken Giovani dos Santos Ramírez, artık Galatasaray’ın başarısı için mücadele edecek.

galatasaray.org

_SoN_
01-27-2010, 15:22
kim gidecek acaba şimdi,hayırlı olsun iyi oyuncu .

Melancholy
01-27-2010, 15:47
http://i.ensonhaber.com/news/212382.jpg (http://www.ensonhaber.com/spor/252121/ve-dos-santos-resmen-galatasarayda.html)

ArieS1917
01-27-2010, 19:25
Kewell değil , Nonda gitmeli .

NOYAN
01-27-2010, 19:52
evet, Nonda'ya versinler parasını, gitsin.

Melancholy
01-28-2010, 18:36
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/09-10/hosgeldindossantos.jpg

NOYAN
01-29-2010, 11:53
Üstünel: Satın alma opsiyonu bizde

Yeni transfer Dos Santos’la birlikte İstanbul’a gelen Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, ilk kez NTV Spor’a konuştu. Tecrübeli yönetici, satın alma opsiyonunun kendilerinde olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ustunelboxhaber443.300w.jpg

Lucas Neil, Jo ve Dos Santos gibi önemli isimlerin Galatasaray’a transfer olmasında büyük rol oynayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, NTV Spor ekibinden Özgür Buzbaş’ın sorularını yanıtladı.

Tecrübeli yönetici büyük isimleri transfer etmenin alınacak sonuçların göstergesi olmadığını belirtirken, kiraladıkları oyuncuların satın alma opsiyonunun kendilerinde olmasının da büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Devre arasında yapılan üç transfer taraftarları çok heyecanladırdı. Arkası nasıldı bu hikayenin?

Galatasaray’a gönül verenlerin mutlu olması, bizi en çok sevindiren olay bu. Bu çalışma dönemi, tabii ki çok geniş bir çalışma ekibine dayanıyor. Bunun için de emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. En büyük temennimiz sonuçların iyi olması. Bunun için de elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz.

Başkan Adnan Polat bütün kupaları almak istiyoruz demişti. Bu transferlerden siz neler bekliyorsunuz?

Önemli isimlerin alınması. Ortaya çıkacak sonuçların bir göstergesi değil. Sahada gösterecekleri performanslar çok önemli. Biz genç oyuncuları takım kadrosuna katıp, şu anda kiralama yöntemini tercih ettik. Çünkü sezon sonunda kadar takıma nasıl katkı sağlayacakları bizim için çok önemli. Bu süreçte satın alma opsiyonları da bizim elimizde olduğu için kiralama yönteminin doğru olduğuna inanıyoruz. İnşallah Galatasaray’a büyük katkılar sağlayacaklardır. Uzun bir süre de Galatasaray forması giyeceklerine de inanıyoruz.

Yaklaşık 1.5 aydır yurtdışındaydınız özellikle deİngiltere’deydiniz, sizin için nasıl bir süreç geçti?

Uzun bir süreç, ailenizden uzak kalıyorsunuz. Ama sonuçlarını aldığımız zaman bunun mutluluğunu yaşıyorsunuz. Bizim için her şeyden öte Galatasaray sevgisi. Galatasaray’ı sevenleri mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize.

ntvmsnbc

DİGİMAX
01-29-2010, 17:54
bu adamın(h.üstünel) heykelini ne zman dikeriz biz..