PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahta İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İ.H.L.


denizci
01-26-2010, 10:45
Okulumuz 1976 yilindan beri insani degerlere saygili, mütesebbis ruhlu, günlük hayattaki olaylari yorumlayan milli ve manevi degerlerle donatilmis insanlar yetistirmeye devam etmektedir. Okulumuzun amaci; Milli Egitimin amaçlari dogrutulsunda, hosgörülü, dinini bilen ve yasayan insana saygi ve sevgiyi kendisine ilke edinerek toplumu dini konularda aydinlatan fertler yetistirmektir.
Okulumuz 30 yil önce Okul Aile Birligi tarafindan kiralanan bir binada egitim-ögretime baslayarak bugünlere geldi. Bu zaman içinde bölge insanina isik saçip yöremizin gelisip kalkinmasinda önemli rol sütlenmistir. Binlerce insana ilim ve irfan dagitan, yüzlerce din adami yetistiren okulumuz çok sayida ögrencisini de üniversitelere göndererek bu vasarisini devam ettirmistir.
Bu gün okulumuz 500den fazla ögrenci ile egitim-ögretime devam etmektedir. Son derece iyi imkanlara sahip okulumuzda ögrencilere, ideal sinif ortaminda ve alaninda uzman ögretmenler tarafindan egitim verilmektedir.
Ayrica okulumuz, Erkek ögrenci pansiyonunda yatili okumak isteyen ögrencilere ‘Devlet Parasiz Yatili Ögrenci' olma imkanlari sunmaktadir. Pansiyonda ögrencilerimizin bütün ihtiyaçlari en mükemmel sekilde karsilanmaktadir. Okulumuz, idaresi, ögretmeni,ögrencisi,velisi ve bütün halkın sahiplenmesi ve destek olmalari sayesinde yarinlara umutla bakmaktadir.
Bu güne kadar maddi ve manevi alanda hizmet ve yardimlarini esirgemeyen Kayamakamimiza, Belediye Baskanimiza, Milli Egitim Müdürümüze, Okul Aile Birligi baskanlarimiza, ögretmenlere ve hizmetlilerimize, gayret ve dualariyla bu kurumu ayakta tutan hamiyetperver insanimiza kalbi sükranlarimızi arzediyor; gayret ve çabalarinin bundan sonra da devam etmesini diliyoruz.


ADRES İsmet Paşa Cad. İş Bankası karşısı. Kahta / Adiyaman
TELEFON 4167255051
FAX 4167255052
Halit AKEL halitakel@yahoo.com
Sadık YILDIRIM sadk63@yahoo.com