PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray : 1 Gaziantepspor : 0


Melancholy
01-24-2010, 21:34
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_c5_GsMac.jpg


Kardan Aslan


Turkcell Süper Lig'de 18. haftanın kapanış maçı Galatasaray ile Gaziantepspor arasındaydı. Yoğun kar yağışıaltında oynanan maçı sarı kırmızılılar, Mustafa Sarp'ın golüyle 1-0 kazanarak yoluna devam etti. Galatasaray Nonda'nın ayağından bir de penaltı kaçırdı.



Yoğun kar yağışı altında başlayan maçın ilk önemli fırsatını 3. dakikada Nonda ile yakaladı. Ancak golcü futbolcu, Caner'in ortasında kötü bir kafa vuruşu yapınca sarı kırmızılılar, maça önde başlama fırsatını kullanamadı. İlk 45 dakikada Caner'in kullandığı sol kanattan etkili gelen sarı kırmızılılar, önemli fırsatlar yakalayamadı. Ancak 33. dakikada kırmızı siyahlılar adına maçın en başarılı isimlerinden biri olarak göze çarpan Ahmet Arı'nın yardımcı hakeme itirazının ardından kırmızı kart görmesi oyunun tamamen Antep ceza sahasına yıkılmasına neden oldu. 43. dakikada Arda'nın kaleci Mahmut'tan dönen topunu boş kaleye gönderemeyen Nonda, ilk devrenin 0-0 bitmesini sağlayan isim oldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan Caner, 58. dakikada takımına bir penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Nonda, çok kötü bir vuruşla penaltıyı kaçırınca sarı kırmızılılar, öne geçme fırsatını kullanamadı. Baskısını artıran Galatasaray, tıpkı Gençlerbirliği maçında olduğu gibi 75. dakikada öne geçti. Arda'nın kullandığı serbest vuruşta Mustafa arka direkte topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Bu arada yeni transferlerden Neill, ilk onbirde sahaya çıkarken, Jo 63. dakikada Elano'nun yerine oyuna girdi.



GALATASARAY-GAZİANTEPSPOR 1-0

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER Aytekin Durmaz, Erhan Sönmez, Mustafa Emre Eyisoy

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Neill, Servet, Hakan, M. Sarp, Barış (Dk. 84 Ayhan), Elano (Dk. 63 Jo), Caner, Arda (Dk. 90 Emre), Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard
GAZİANTEPSPOR: Mahmut, İvan, Deumi, Julio Cesar, Serdar, Erman (Dk. 71 Murat), Olcan (Dk. 88 Ümit), Ahmet, De Souza, Cenk, Zurita (Dk. 88 Beto)

TEKNİK DİREKTÖR: Jose Couceiro

GOL: Dk. 75 Mustafa Sarp
SARI KART: Ahmet
KIRMIZI KART: Ahmet (Dk. 33)

ligtv

Melancholy
01-24-2010, 23:10
http://i.ensonhaber.com/news/211928.jpg (http://www.ensonhaber.com/spor/251536/galatasaray-gaziantepspor-canli-yayin.html)