PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray çok rahat: 3-0


alfonzo28
01-15-2008, 22:34
Galatasaray çok rahat: 3-0

http://img.mynet.com/spr/UmitKaran9.jpg

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'ndaki 3. maçında, TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu ekiplerinden Sarıyer'i konuk eden Galatasaray, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılıların yedek ağırlıklı çıktıkları maçta goller; 13. dakikada Serkan Çalık, 26'da Ümit Karan ve 81. dakikada Barış Özbek'den geldi. Galatasaray bu galibiyet ile 3 maç sonunda 7 puana ulaşarak gruptan çıkmak adına çok önemli bir avantaj elde etti.

HAŞAN ŞAŞ 4. DAKİKADA SAKATLANDI
Bu arada Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçında, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan Haşan Şaş maça ilk 11'de başladı. Fakat tecrübeli oyuncu maçın henüz 4. dakikasında sakatlanarak yerini Mehmet Topal'a bırakmak zorunda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
12. dakikada ani gelişen Sarıyer atağında defansın arkasına atılan topla Musa kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Aykut, ceza sahası dışına kadar çıkarak topu ayaklarıyla uzaklaştırdı ve önemli bir tehlikeyi önledi.
13. dakikada Barış'ın soldan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Serkan, kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0
26. dakikada Carrusca'nın pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ümit Karan, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
61. dakikada Barış'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında iyi yükselen Emre Güngör'ün kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
70. dakikada Tayfun'un ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
73. dakikada Mehmet Güven'in ceza sahası dışından sert şutunda top kaleci Ethem'den döndü. Defans, kaleciden dönen topu uzaklaştırarak tehlikenin büyümesini önledi.
77. dakikada Carrusca'nın pasıyla ceza sahasına giren Serkan, rakibinden sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı. Kaleciden seken top direk dibinden kornere çıktı.
81. dakikada Barış'ın ceza sahası dışından vuruşunda defansa çarparak yön değiştiren top kaleci Ethem'i kontrpiyede bıraktı ve ağlarla buluştu. 3-0

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Süleyman Abay, Cemal Bingül, Mustafa İspiroğlu
GALATASARAY: Aykut, Sabri, Emre Güngör, Servet (İsmael Bouzid dk. 84), Volkan, Hasan Şaş (Mehmet Topal dk. 7), Mehmet Güven, Barış, Carrusca (Hakan Balta dk. 88), Serkan, Ümit Karan
YEDEKLER: Orkun, Özgürcan, Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
SARIYER: Ethem, Hicabi, Atahan (Umut dk. 65), Mustafa, Tayfun, Zeki, Niyazi, Özgür (Emrah dk. 57), Eyüp, Musa, Ertan (Salim dk. 80)
YEDEKLER: Süleyman, Hayrullah, Emre Kart, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Orhan Yüce
GOLLER: Serkan (dk. 13), Ümit Karan (dk. 26), Barış (dk. 81)
SARI KARTLAR: Niyazi, Zeki, Musa (Sarıyer), Servet, Serkan (Galatasaray)

GALATASARAY-SARIYER MAÇINDAN NOTLAR...
Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu 4. haftasında Galatasaray, TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'i konuk ederken, taraftarların ilgisi maça düşük oldu.

Sarı-kırmızılı yönetimin bilet fiyatlarında indirime gitmesine rağmen, soğuk ve yağışlı hava taraftarların karşılaşmaya ilgisini düşürürken, Ali Sami Yen Stadı'nın tribünleri büyük ölçüde boş kaldı. Yine de az sayıdaki taraftar grubu Galatasaray'ı tezahüratlarla desteklerken, Servet Çetin'e, "Ayıboğan Servet" diye tezahürat yapılması dikkat çekti.

EKSİKLER BİTMİYOR
Üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle bir çok oyuncusundan yeterince faydalanamayan Galatasaray'da, Sarıyer karşısında da gelenek bozulmadı.

Sakalıkları bulunan Linderoth, Lincoln, Okan ve Ayhan ile Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun forması giyen Song'un yanı sıra, son yapılan Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Hakan Şükür ve Arda da Sarıyer karşısında takımdaki yerlerini alamadı.

Ayrıca, yaşadığı sindirim sistemi rahatsızlığı nedeniyle dünkü antrenmana katılamayan ve bugünü evinde istirahat ederek geçiren golcü futbolcu Shabani Nonda ise kadrodaki eksik bir diğer oyuncu oldu.

HASAN ŞAŞ İLK 11'DE
Son dönemdeki agresif hareketleriyle dikkat çeken ve son olarak Club Brugge ile yapılan özel maçtaki davranışları sonrası Çaykur Rizespor maçında kadroya alınmayan Hasan Şaş, Sarıyer maçıyla yeniden sahaya döndü. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmayan ve hareketleri nedeniyle eleştirilen Hasan Şaş, Sarıyer karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

FORVET SERKAN VE ÜMİT'E EMANET
Sarı-kırmızılı ekipte Hakan Şükür ile Nonda'nın yokluğunda forvette Serkan ile Ümit görev aldı. Son haftalarda fazla forma şansı bulamayan her iki oyuncu, teknik direktör Feldkamp'ın Sarıyer karşısındaki tercihleri oldu. Sarıyer maçında Feldkamp, Aykut, Carrusca ve Mehmet Güven'i de ilk 11'de sahaya sürdü.

AKCAN, LINCOLN İÇİN SABIR İSTEDİ
Sarı-kırmızılı ekipte antrenör Ahmet Akcan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı yıldız oyuncu Lincoln için sabırlı olunması gerektiğini söyledi. Lincoln'ün sakatlığına dikkat çeken Akcan, "Bizim gibi, taraftarların da sabırlı olması lazım. En çok Lincoln'ün sabıra ihtiyacı var" ifadesini kullandı.

CANAYDIN'IN ÖĞRENCİLERİ TRİBÜNDE
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın Diyarbakır'da yaptırdığı ilköğretim okulundan gelen 16 öğrenci, mücadeleyi tribünden izledi. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) organizasyonuyla İstanbul'a gelerek Özhan Canaydın'ı ziyaret eden öğrencilerin, kendilerine hediye edilen sarı-kırmızılı formaları giyerek maçı izledikleri görüldü.

kayısıkentli
01-15-2008, 22:42
tebrikler yaa ...helal sarıyeri yenmişler....:k:

alfonzo28
01-15-2008, 22:57
olsun kayısı yendikye
bide şu kupay bi alabilsek
ee 3 kulvarda yarışmak kolay değil:D

_SoN_
01-15-2008, 23:00
tebrikler aslanıma.

DİGİMAX
01-16-2008, 10:47
Maça bakamadık ama olsun..
carussca döktürmüş..
bide önemli maçlarda döktürse..

nehir
01-17-2008, 01:09
aslanım benim tebrikler..