PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizlispor Youla'yı renklerine bağladı


Melancholy
01-20-2010, 19:52
http://www.hurriyet.com.tr/_np/0370/9670370.jpg


Denizlispor, Eskişehirspor'un kadro dışı bıraktığı Youla ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.


Kulüp binasındaki imza töreninde konuşan Denizlispor Asbaşkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, 2,5 yıllığına anlaştıkları Gineli Souleymane Youla'nın takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Takıma transfer yapmaya devam ettiklerini belirten Kıbrıslıoğlu,şunları kaydetti: “Youla'nın önemli bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Takımımızdaki eksik noktalara transferler yapacağımızı daha önce açıkladık. Nokta transferlerle takımımızı daha da güçlendiriyoruz. Bu kapsamda, Youla ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Denizlispor'a ciddi bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Eksik gördüğümüz noktalara transfer yapmaya devam edeceğiz. Biz Youla'nın futbolunu biliyoruz. Denizlispor'da Youla'nın herhangi bir sıkıntısı olmayacağına inanıyorum. Bu atmosferde iyi bir performans sağlayacaktır.”

Youla da, Türkiye'de birçok teknik direktör ile çalıştığını, hiçbirisi ile sorun yaşamadığını savundu.

Youla, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçmiş, geçmişte kalmıştır. Kendimi tamamen Denizlispor'a konsantre edeceğim. Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahçe/) maçı ile başlamak isterim. Eskişehirspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra, kendi başıma idmanlar yapıyordum. Denizlispor'un da puana ihtiyacı var. Kendimi hazır hissediyorum. Hakan Kutlu hoca ile de konuşacağım. Kararı kendisi verir ama, ben oynamak istiyorum”

Konuşmaların ardından, Kıbrıslıoğlu ve Youla sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde Denizlispor Yönetim Kurulu üyeleri Turgay Mersin ve Genel Menajer Özhan Çetin de hazır bulundu.

Turgay Mersin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Youla'ya karşılık Eskişehirspor'a Caner Celep ile 100 bin dolar verdiklerini ifade etti.

AA

NOYAN
01-20-2010, 21:16
hem Denizlispor hem de Eskişehirspor için iyi oldu

DİGİMAX
01-21-2010, 01:24
hayırlısı.iyi futbolcu bence eskişehirspor onu çok arar..