PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan Ünal Fenerbahçe'de


Melancholy
01-15-2010, 20:30
http://i.ensonhaber.com/news/210585.jpg

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü'nün, forvet oyuncuları Gökhan Ünal'ı isteyen Fenerbahçe ile anlaştığı bildirildi.

İMZA 1-2 GÜN İÇİNDE
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü ile Gökhan Ünal'ın transferi konusunda prensipte anlaştık. Resmi imzalar 1-2 gün içinde atılır'' dedi.

PARA+BURAK YILMAZ
Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal'ın transferinde bir miktar para ile Eskişehirspor'da kiralık oynayan Burak Yılmaz'ı alacaklarını kaydederek, ''Burak Yılmaz şimdi gelebilirse şimdi, olmazsa sezon sonunda gelecek'' diye konuştu.

SORUN YOK
Gökhan Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak ise kendilerine de iki kulübün anlaştığı bilgisinin geldiğini kaydederek, ''Kulüpler anlaşmış. Bizim de bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Bugün, yarın bu transfer tam olarak netleşmiş olur'' açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE DE DOĞRULADI
Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökhan Ünal'ı transfer ettiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden, ''Gökhan Ünal Fenerbahçe'de'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın transferi için oyuncuyla ve kulübüyle prensipte anlaşmaya varılmıştır'' denildi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, ''Resmi imzalar 1-2 gün içinde atılır'' demişti.

kralspor