PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel Bir Gülüş Fark Yaratır


morciii
01-14-2008, 03:10
Güzel Bir Gülüş Fark Yaratır
http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/dis1(3).jpg Eğer gülüşünüzden memnun değilseniz ve bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, öncelikle nasıl bir gülüşe sahip olmak istediğinize karar verin. Sonra harekete geçin ve size en çok yakışacak gülüş için işin uzmanına danışın! Unutmayın, hayalinizdeki gülüşe sahip olmak hiç de zor değil...
Estetik Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu, hayalinizdeki gülüş için bakın size nasıl bir yol haritası çizdi. Dr. Çağdaş Kışlaoğlu’na göre, güzel bir gülüş için öncelikle işin uzmanına başvurmanız gerekiyor. Doktorunuz yüz hatlarınıza ve ağız yapınıza uygun olarak çeşitli yöntemlerle size yardımcı olacaktır. Kullanılan bazı teknikler ise şöyle:

Bilgisayarda Estetik Görüntüleme Tekniği
Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, bu teknik hakkında şunları söyledi: “Diş hekiminiz tarafından öncelikle sizin yüz ve dişlerinizin çeşitli açılardan dijital fotoğrafları çekilir. Daha sonra bu fotoğraflar özel ve bu amaçla yazılmış bir program yardımı ile hayal ettiğiniz görüntü üzerinde çalışarak size çeşitli alternatifler sunar. Bu yöntemin diğerlerine göre en büyük avantajı, size üzerinde düşünmeniz için çeşitli alternatifler sunması. Bu sistem sayesinde, yeni gülüşünüz için yapılacak işlem sonrası görünümünüzle ilgili uzun zaman alacak ve belki de sonradan hiç memnun olmayacağınız işlemlere boş yere para harcamazsınız.”


http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/dis(7).jpg Direkt Komposit Uygulama
Dr. Çağdaş Kışlaoğlu, bu yöntemde dişlerinize doğrudan plastik bir dolgu maddesi uygulandığını ve dişlerin üzerinde bir heykeltıraş gibi çalışılarak yeniden yapılandırıldığını kaydetti. Kışlaoğlu, bu geri çıkarılabilir madde ile de bir ya da iki gün geçirerek, ailenizin, arkadaşlarınızın fikirlerini alabileceğinizi ayrıca kendi fotoğraflarınızı çekerek son kararınızı verebileceğinize dikkat çekti.
Geçici Kaplamalar
“Kaplamalarınız hazırlanırken, geçici olsa da, gerçek dişlerinize yakın bir biçimde renklendirilmiş ve normal fonksiyonlarını yerine getirebilecek şekilde üretilen kaplamalar dişlerinizin üstüne takılır. Sizi gerçekten mutlu edecek bir sonuca ulaşabilmek için bu kalıpları, üç ile altı hafta sürekli olarak kullanmanız önemli. Çünkü bu, yeni dişlerinizin son halini almadan önce bir çeşit final provası olacaktır. Böylece diş hekiminiz, sizin ağız yapınıza uygun ve rahat hissedeceğiniz şekilde düzenlemeleri yaparak son şeklini kazandırabilecektir” diyen Kışlaoğlu, her ne kadar daha sonra işlem tamamlandığında ortaya çıkacak sonuç ile aynı olmasa da, dişleriniz üzerine yerleştirilen kaplamaların size yeni gülüşünüz konusunda fikir vereceğini belirtti.

nehir
01-14-2008, 14:10
bak buna katılıyrm gülmek çok güzel bişi zaten bende oldukca boldr yakışdıgıda söylenir yagcı larmı acaba hehehe

morciii
01-14-2008, 14:14
yok yok yağcılıktan değildir ;)