PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sihir Kulübü Serisi-Belinda Ray


kont
01-09-2010, 23:57
melek kitabı



http://i45.tinypic.com/14uj8rc.jpg

Taşındıkları günden beri Anna Lee'nin hayatı çok karışmıştı. Eski okulunu, eski evini, eski odası ve en önemlisi de en iyi iki arkadaşını geride bırakmıştı. Şimdiyse yeni okulunda her şey tamamen bir felaket gibi geçiyordu.

Bütün sınıfın önünde ayağı takılıp yere kapaklanıp gülünç duruma düşmüştü ve bütün notları etrafa dağılmıştı. Koskocaman yemekhanede meraklı gözler onu izlerken üzerine yemeğini dökmüştü ve okulun en popüler kızlarının konuşmalarını tesadüfen duyduğunda kendisinin sıkıcı bir şapşal olduğunu söylüyorlardı. Bütün bunların hepsi sadece ve sadece ilk üç gün içinde başına gelmişti.

Anna yeni okuluna ayak uyduramayacağından çok emindi ancak, bu durum kolyesinde duran melek Zodie canlandığında son bulacaktı. Ufacık, sevimli, yaramaz ve bir o kadar da akıllı olan melek Zodie sihirli güçleri ve kıvrak zekâsıyla Anna'yı bu zor ve komik durumdan kurtarabilecek miydi?

sihirli at kitabı



http://i49.tinypic.com/xb9z5z.jpg

Carrie altı yaşından beri bir aktris olmak istiyordu. Öğretmenleri Bayan Wessex, 5. Sınıf öğrencilerinin bir oyun sahneleyeceğini ve oyununda Sindirella olduğunu duyan Carrie mutluluktan havalara uçmuş ve bir o kadar da heyecanlanmıştır. Sahnede olmayı her zaman hayal eden ve hayatının şansını yakaladığını düşünen Carrienin büyük bir problemi vardır, SAHNE KORKUSU. Sahneye çıktığı zaman avuçları terleyen, heyecandan titreyen Carrienin kalbi patlayacak gibi hızlı atmaktadır ve tamamen gergin, utangaç tavırlar sergilemektedir. Geçen hafta olduğu gibi; Mısır konusunda bir sözlüye kalkan Carrie Kral Tut diyecekken birden Tral Kut demiştir. Kendisini bu kadar güç ve komik duruma düşüren bu korkusunu nasıl yenecektir? Bu korkusu yüzünden artık sahne önünden çekilip sahne arkasında tiyatroya devam etmeye karar veren Carrieye sürpriz bir arkadaş çıkacaktır. Okuduğu kitabın ayracında duran Sihirli At birden canlanır ve Carrieye korkularını yenmesi için arkadaşlık teklif etmektedir.

peri kitabı



http://i47.tinypic.com/w2f0n4.jpg

Theresa çok şaşkın ve sakar bir kız olduğundan ablası Amy onunla bu yönleri konusunda hep dalga geçer ve onu uyarır. Açıkçası Theresa'da içten içe ablasının haklı olabileceğini düşünmektedir.
Okulunda yapılacak olan bahar şenliklerinin bütün sorumluluğu Theresa'ya verilince, ilk hissettikleri de doğal olarak bütün bu eğlenceyi berbat edeceğinden korkuyor olmasıdır. Bütün bu sorumluluğun altından kalkamayacağına emindir? Ya da gerçekten bunu başarabilir mi?
Şenlikler başlamak üzereyken işler hiç de iyi gitmemektedir. Theresa çikolatalı dondurmasını ajandasının üzerine dökmüş ve bütün notları mahvolmuştur. Artık bütün cesaretini ve özgüvenini kaybeden Theresa'ya kurşun kaleminin ucunda asılı olan Peri Izzy yardım edecektir. Fakat acaba bu ufacık peri Theresa'yı bu komik durumdan kurtarıp BAŞARIYA ULAŞTIRABİLECEK MİDİR?

..::alıntıdır::..