PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklerin Kusurları Giderilebilir!


morciii
01-14-2008, 02:53
Elele dergisi bu haftaki sayısında erkeklerde kusurları ortadan kaldırmanın beş yolunu ele aldı.
Evliliğe ikna etmenin yolu...
Evlilik lafıyla soğuk terler döküyorsa "Beni gerçekten sevseydin, evlilik fikrine olumsuz bakmazdın!" diye üstelemeyin. Bunun yerine ona evlilik ve çocuk sahibi olmanın güzel ve avantajlı yanlarını göstermek. Öncelikle, sadece mutlu evli arkadaşlarınızla görüşün; birbirini yiyen ve korkunç yaramaz çocukları olan çiftlerden uzak durun. Evlilik kavramıyla ilgili daha genel sohbetlerde, evlendikten sonra sizin için hiçbir şeyin değişmesini istemediğinizi, klasik evlilik hayatını çok sıkıcı bulduğunuzu, ama farklı bir düzen kurmanın tamamen kadın ve erkeğin elinde olduğunu belirtin ve teklife hazır olun.
Yataktaki bencilliği için
Seksin iki kişilik olduğunu, bir paylaşım türü olarak varlık gösterdiğini bazen erkek unutabilir. Yapmanız gereken şey yataktaki başarılarını övmek. En küçük bir yeteneğini bile takdir ettiğinizi görürse, emin olun, daha fazlasını yapmak için çaba harcayacaktır.
Hediye almayan biriyse...
40 yılda bir size hediye aldığında ’Aman canım ne gerek vardı’ demeyin. Aldığı hediyeden nefret etmiş bile olsanız mutlaka en azından birkaç sefer kullanın. Erkekler birlikte oldukları kadının zevki ve tarzı konusunda pek dikkatli değildirler. Hediyelerini beğendikçe zevkiniz konusundaki dikkati artacak ve daha isabetli seçimler yapacaktır.
Alışverişi sevmeyen erkekler için ne yapılabilir?
Öncelikle sizinle kıyafet, ayakkabı ya da aksesuar bakmaya gelmek zorunda değil; işe kitaplar ya da spor malzemeleriyle başlarsanız, onu başlangıçta çok sıkmamış olursunuz. Çünkü her şeyden önce mağaza gezme alışkanlığı kazanmalı.Bu dönemde hep ona birşeyler bakın.Bu da onun kendini minnettar hissetmesini ve size borcunu ödemek için çaba göstermesini sağlayacak.
Başka birine mi bakıyor?
Eğer birlikte olduğunuz erkek, sizi sevdiği halde başka kadınlarla da flört ediyor ve bu da sizin asabınızı bozuyorsa, durumu değiştirmeye çalışabilir ve başarılı da olabilirsiniz. Kıskançlık gösterilerine kalkışmak, bağırıp çağırmak, onu sizi sevmemekle suçlamak, gidip diğer kadının saçını başını yolmaya kalkmak yapmamanız gereken davranışlar. Sevdiğiniz erkeğin tek derdi, hala kadınlar tarafından çekici bulunduğunu onaylatmak da olabilir. Ya meselenin üstüne gidecek, ya da esprili bir dil kullanacaksınız. Mesela onun bir başka kadına baktığını gördüğünüzde, tıpkı onun kadar çapkın bir kankasıymış gibi ’Kadının amma güzel göğüsleri varmış’ diyebilirsiniz. Ya da aynı şekilde, ’iyi göremiyorsan yer değiştirelim’ gibi bir espri de yapabilirsiniz. Eğer onda başka kadınlara bakmasının yasak olmadığı hissini uyandırırsanız, göreceksiniz, kısa süre sonra bu alışkanlık onun için bütün çekiciliğini yitirecek.