PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekte Sevilmeyen Özellikler


morciii
01-14-2008, 02:50
Erkeklere yönelik Boxer dergisi, kadınların erkekte beğenmedikleri kusurlardan okuyucularını haberdar etti. İşte kadının hoşlandığı kişiyi bir kaelmde silip atmasına neden olan ayrıntılar...
Kirli tırnaklar; Kadınlar erkeklerde ilk önce ellere bakar. Eğri büğrü ve içinde siyah şeritler halinde kirler barındıran tırnaklarla bezenmiş bir eli hiçbir kadın tutmak istemez.
Burundan fışkıran kıllar; Faydalı burun kılları dışarı doğru uzanıyorsa o erkeğin pek şansı yok.
Uzun bıyık; Bir zamanlar Pala Bıyıklı Remzi şarkısı meşhur olduysa da kadınların çoğu bıyık sevmez.
Kulak kılı; Tartışmaya bile gerek yok, hemen kesin.
Sırt kılları; Tüylü insan merhametli olur derler ancak günümüzde kadınlar bir tüy yumağına sarılmak istemiyor.
Slip mayo: Erkeğin tüm hatlarını açıkta bırakan slip mayolar zaten Türk erkeği tarafından tercih edilmese de sizin aklınıza sevilmediğini yazın.
Sarı dişler; Tek kelimeyle iğrenç... Sigara, kahve gibi etkenler dişleri sarartır. Diş bakımınıza da özen göstermeniz gerekir.
Ağız kokusu; Öncelikle bitmek bilmeyen bir ağız kokusu probleminiz varsa doktora görünün. Yediklerinize dikkat edin, sevgilinizle buluşmaya gitmeden önce soğan, sarmısak gibi bilimum koku yayıcı yiyeceklerden uzak durun. Ağız spreyi ya da naneli sakız da iş görür.
Pantolondan görünen çamaşır; Hiçbir kadın pantolonun içinden gözüken beyaz donu görmek istemez. Düşük belli pantolonda ister istemez iç çamaşırı görünecek.
Altın takı; Kadınlara göre; erkeklere takı, özellikle altın takı yakışmıyor. Ayrıca, sarı altının erkeklerde bulunan kadınlık hormonunu arttırdığı da diğer vbilgiler arasında. Altın takılardan uzak durmak en sağlıklısı ve hoşa gideni...
TV kumandası; Televizyonu kumanda eden alet erkeğin eline yapıştığı an, kadın için erkek gözden düşer.
Tespih: Hala meraklısı var mı bilinmez ama günümüzde artık maçoluk sayılıyor ve kadınlar tarafından sevilmiyor.
Ucuz koku; Erkeklerde kolonya konusu kadınları resmen aynı kutuplu mıknatıslar gibi itiyor.
Aşırı kaslı vücut; Tamam, fit bir vücudunuz olsun, salmayın göbeği... Ama spor salonunda 500 kilo ağırlıkla bench press yapan erkekler asla seksi değildir.
Sizden önde giden göbek; Aşırı göbekli erkekler de beğenilmiyor. Önünüzde balkon gibi duran bir göbekle dolaşmayı istemezsiniz herhalde.
Ter kokusu; Kadınlar temiz erkekleri sever. Parfüm olmasa da teni temiz kokan bir erkeği çekici bulurlar. Islanınca rengi değişmeyen, yani terlediğinizde sizi ele vermeyecek giyecekler tercih edin.
Beyaz Pantolon; Özellikle yazın giyilen beyaz keten pantolonlar, 80’li yılların "Miami Vice" zamanlarında kaldı. Beyaz pantolon giyenleri kadınlar ilk bakışta eliyor.
Yumurta topuk; Boyunuz kısaysa bırakın öyle kalsın. Olduğunuz gibi görünün, kendinize göre eşler seçin. Ama asla topuklu ayakkabı giymeyin.
Jöleli saçlar; Kafasına bir kutu jöle enjekte edenler ve saçları ışıkta flaşör gibi parlayan erkekler, bütün kadınları tiksindirir.
Renkli lens; Başka bir erkekte renkli göz çok güzel duruyor olabilir, ama önemli olan doğal güzellik... Ayrıca kadınlar orijinal erkeklerden hoşlanır, yedek parçaya başvurmayın!