PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mardin Kızıltepe Atatürk Lisesi


denizci
01-07-2010, 11:06
kulumuzun binası 2001-2002 eğitim ve öğretim yılından bu yana hizmete açık bulunmaktadır.sırasıyla; 2001-2002 eğitim ve öğretim yılında kız meslek lisesi 9. sınıf öğrencileri aynı binada eğitim ve öğretim görmüşlerdir.

2003-2004 eğitim öğretim yılında ise okul binası o sene açılmış olan okulumuz Kızıltepe Atatürk Lisesi'ne devredilmiş olup halen aynı binada eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Kuruluş yılı 2003 olan okulumuz Kızıltepe Atatürk Lisesi bu kısa sürede bir çok etkinliğe ev sahipliği yapmış aynı zamanda önemli başarılara da imza atmıştır.

Bu çalışmaların bazıları şunlardır:

Her yıl hafta sonları ÖSS hazırlık öğrencilerine gönüllü olarak hizmet veren Mehmetçik ve halk Eğitim Dershanelerine ev sahipliği yapmaktadır.
Bilgi yarışmaları, Futbol,Voleybol, Satranç,Atletizm vb birçok alanda önemli başarılara imza atmıştır.
Okul -Aile işbirliğinin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu yaptığı çalışmalarla kanıtlamıştır.
Okul binamızın yapılış tarihi henüz birkaç yıl olmasına rağmen sınıflar,koridorlar,lavabolar vb yerler kullanılmaz hale gelmiş ancak Kızıltepe Atatürk Lisesi' nin kurulmasıyla birlikte buna benzer birçok eksiği giderilerek eğitim öğretime elverişli hale getirilmiştir ve okul ortamı bir kolej havasına bürünmüştür. Labaratuarlar,Bilgisayar odası, yeni sınıflar lavabolar ve çavre düzenlemesi vs..
Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz:kurulduğu ilk günkü heyecanla okulu geliştirme ve güzelleştirme çalışmalrımız devam edecektir. Hedefimiz ise, çağdaş eğitim sistemini yakalamak ve en üst seviyelere taşımaktır.


http://www.kiziltepeataturklisesi.k12.tr/