PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi


denizci
01-07-2010, 10:48
GÖLCÜK İHSANİYE ANADOLU LİSESİ
Okulumuz 1990-1991 Eğitim -Öğretim yılında Değirmendere Hacı Halit Erkut Lisesinde öğretim hayatına başlamıştır. Kendi binasında 1995-1996 öğretim yılında hizmete girmiştir. Halen 534 öğrenci 3 idareci ve 34 öğretmen 1 memur 2 hizmetli kadrosu bulunmaktadır. Bu güne kadar 1003 mezun vermiştir. Mezunlarımızın % 92 sinin bir yüksek öğretime devam ettiği ya da bitirdiği tespit edilmiştir. 2001 Üniversite Öğrenci Yerleştirme Sınavında Fen Lisesinden sonra %72 oranı ile Kocaeli’nde en başarılı lise olmuştur. Kurumlar sınavında Türkiye 2.cisi çıkarmıştır. Milliyet Gazetesinin düzenlediği Müzik ve Dans Yarışmasında bu güne kadar Klasik Dans dalında Türkiye 1.ciliği ve bir 2.cilik kazanmıştır. Kocaeli ve Gölcük düzeyinde çok sayıda Sportif ve Kültürel alanda dereceleri vardır.


misyon
Alıntı:
Atatürkçü düşünce sistemini davraniş haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okudugu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onlarin bilgili, yetenekli ve kednine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. .

vizyon
Alıntı:
Yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen, kendi öğrenmesi için çaba harcayan, özgüvenini kazanmış olan, teknolojinin insanliğa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, araştirma ve geliştirmeyi hedef haline getiren, özgür düşünceye önem veren, bölgemizde lider, ülkemizdeki teknolojik gelişmelere önderlik edebilecek, kişilikli, ahlaki değerlere sahip girişimci bireyler yetiştirmektir.
2006 yılında mezun oldugum lıse http://www.turkforum.net/images/smilies/dmcsmile001.gif

hayatımın su ana kadarkı en guzel yıllları burada gectı http://www.turkforum.net/images/smilies/smile.gif

G.İ.A.L (http://www.gial.k12.tr/)