PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aksaray Fen Lisesi


denizci
01-07-2010, 10:41
AKSARAY FEN LİSESİ MEZUNLARIMIZA AÇIK MEKTUP

Çok kıymetli, okulumuzdan mezun olup içtimai hayata atılmış, toplumda kariyer yapmış, belli konumlara gelmiş arkadaşlar. Sizleri saygıyla selamlıyor ve hayatta sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
Sizlerle iletişim ve irtibat halinde olmak, eski günlerin hatırasını yaşatmak, güzellikleri paylaşmak istiyoruz. “Aksaray Fen Lisesi Mezunları Günü” isimli etkinlikle yılın belli bir gününde sizlerle buluşmak ve güzel anlar geçirmeyi arzuluyoruz.
Sitemizi ziyaret etmenizi ve bizlerle diyaloga geçmenizi canı gönülden temenni ediyoruz. Hepinize selam ve saygılarımla…

Kadir SÜNBÜL
Aksaray Fen Lisesi Müdürü
İletişim bilgileri:
Telefon: 0 382 215 35 55
Fax: 0382 215 25 84
E-mail: aksarayfenlisesi68@mynet.com





------



Aksaray Fen Lisesi Aksaray'da bulunan fen lisesidir. 1994 yılında eğitim vermeye başlamış, 1998 yılında ise yapımı tamamlanan yeni binasına taşınmıştır. Aksaray şehir merkezinin 8-10 km dışında yer alan Süleyman Demirel Eğitim kampüsü içinde yer alan okul, Güzel Sanatlar Lisesi, Engelliler Okulu ve Polis Okulu ile de komşudur.


Okul binasının hemen yanında bulunan yurt binasında konaklayan öğrencilerin bursları kapsamında 3 öğün yemek, kırtasiye ve giyecek yardımı da mevcutttur. Okul önünden şehir merkezine işleyen dolmuşlar vasıtasıyla çarşı bölgesine ulaşım mevcuttur. Okul binası içinde bir çim futbol sahası ve 4 basket potası yer almakla birlikte birçok diğer spor etkinliği için de uygun alanlar vardır.


Ayrıca Lise mezunları internet üzerinden birbirleriyle bağlarını devam ettirmeye çalışmaktadır. Bazı dönemlerin kendi özel siteleri de bulunmaktadır.



http://www.aksarayfenlisesi.k12.tr (http://www.aksarayfenlisesi.k12.tr/)

2008 Taban Puanı: 471.614
Kazanan Son Adayın Genel Başarı Sıralaması: 8211