PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesi


denizci
01-05-2010, 11:05
OKULUMUZDA BİR GEZİNTİ Savastepe Anadolu ögretmen Lisesinin giris kapisindan (demir kapi) itibaren isterseniz bir gezintiye çikalim. Kapidan içeriye dogru uzanan, kenarlarinda agaçlar ve küçük bir köprüsü olan yoldan ilerlemek zorundasiniz.
http://www.savastepeaol.com/images/kopru.jpg Köprüyü geçtikten sonra kavak çeşmesi ve küçük bir postane şubesi ile karışılacaksınız, daha sonra ise okulun diğer binaları karşınıza gelecektir. Okul içerisinde bir çok çam ağacı , kavak ağacı ve ceviz ağacı bulunduğu için yeşil renk kendisini hissettirmektedir.
http://www.savastepeaol.com/images/ok15a.jpg
Ceviz ağaçları sincaplara ev sahipliği yapmaktadır. Ağaçlarda ve okul bahçesinde dolaşan sincaplar nerede ise okulun simgesi haline gelmişlerdir.
Okulumuz bir çok bloktan oluşmuş üniversite kampuslarını andıran bir görünüme sahiptir.
http://www.savastepeaol.com/images/bblok.jpgDerslikler 3 blokta toplanmıştır (A, B ve C Blokları) , toplam 24 adet derslik vardır, dersliklerde her öğrencinin kendisine ait kişisel masası bulunmaktadır. Kütüphane binası ayrı bir blokta olup alt katında gösteri odası ve öğrenci lokali bulunmaktadır
http://www.savastepeaol.com/images/yemekdis.jpg
Bir adet kız öğrenci yatakhanesi, bir adette erkek öğrenci yatakhanesi mevcuttur. Kız öğrenci yatakhanesinin altında ise yemekhane bulunmaktadır. Ayrıca kapalı spor salonu ve laboratuarların bulunduğu iki bina daha vardır.
http://www.savastepeaol.com/images/laba2.jpgLaboratuarlarda ( Fizik , Kimya ve Biyoloji ) modern deney malzemeleri bulunmaktadır. Kapalı spor salonu devamlı açık olup öğrencilerin sürekli kullanabildikleri bir yerdir. Okulumuz öğrencileri spor salonu gibi kütüphane ve lokal binasında internete bağlı bulunan 15 bilgisayardan oluşan internet salonunda boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla serbestçe kullanabilmektedirler.
Öğrencilerin sosyal-kültürel faaliyetleri için konferans salonu da mevcuttur. Öğrenciler çeşitli gösteri ve sınıf gecelerini bu salonda projeksiyon cihazı gibi teknolojik araçları da kullanarak gerçekleştirebilmektedirler.





Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü

Tel: 0 (266) 552 10 05
Faks: 0 (266) 552 14 44
E-Posta: sanolis@meb.k12.tr
Savaştepe / BALIKESİR