PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klipler Bölümü Açıklaması ve Kuralları


NOYAN
12-26-2009, 23:19
Online Klipler

http://www.sonforum.org/images/editor/youtube.gif Youtube, http://www.sonforum.org/images/editor/google.gif Google Video, http://www.sonforum.org/images/editor/izlesene.png İzlesene, http://www.sonforum.org/images/editor/mynet.png Mynet Video ve http://www.sonforum.org/images/editor/daily.gif Dailymotion sitelerindeki videoları, Türkçe Klipler (http://www.sonforum.org/turkce-klipler-f241.html) ve Yabancı Klipler (http://www.sonforum.org/yabanci-klipler-f242.html) adlı alt bölümlerimizde paylaşıyoruz.

Youtube, Google Video, İzlesene, Mynet Video ve Dailymotion sitelerindeki videoların forumda nasıl izlenebileceği Forum Hakkında (http://www.sonforum.org/forum-hakkinda-f89.html) adlı bölümümüzde anlatılmıştır.

Tıkla - İzle Klipler

Yukarıda adını yazdığım sitelerden başka, diğer video sitelerindeki kliplerin linklerini ise bu bölümde (http://www.sonforum.org/klipler-f41.html) paylaşıyoruz. Türkçe veya yabancı bir dilde olması önemli değil, tıkla - izle klipleri alt bölümlere eklemeyip burada (http://www.sonforum.org/klipler-f41.html) paylaşalım.

SF genel kuralları bu bölümde de geçerlidir. İyi paylaşımlar.