PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Takım'a 2 sürpriz isim!


Melancholy
12-25-2009, 21:03
http://img.mynet.com/ho/spor/millitakim-surpriz.jpg (http://spor.mynet.com/haber/milli-takima-2-surpriz-isim/19997)


2010 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanamayan Milli Takım'da Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı konusundaki iddialara bir yenisi eklendi.

Fatih Terim'in istifasından sonra yerli-yabancı birçok ismin ortaya atıldığı teknik direktörlük koltuğu için federasyon kulislerinde son günlerde iki ismin ön plana çıktığı öğrenildi. Bu isimlerden ilki Hollanda'nın dev takımlarından Ajax'ın başında bulunan Martin Jol.

Daha önce İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham ve Bundesliga takımlarından Hamburg'da görev alan Martin Jol'u, Türk futbolseverler de yakından tanıyor. Jol, Tottenham'ın başındayken Beşiktaş, Hamburg'un başındayken de Galatasaray'la karşı karşıya gelmişti.

Martin Jol'un kendisine resmi olmayan yollardan ulaşan teklife sıcak yanıt verdiği de gelen haberler arasında. Martin Jol'un yardımcılığı için de Yılmaz Vural'a teklif götürülmesi planlanıyor.

Kulislerdeki bir diğer isimse yine Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Eric Gerets. 2005/06 ve 2006/07 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştıran ve sarı-kırmızılı kulüpte bir şampiyonluk yaşayan Gerets, şu anda Arabistan'da Al-Hilal takımını çalıştırıyor. Gerets, Galatasaray'dan sonra Fransa'nın Marsilya takımında görev yapmıştı.

mynet