PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Yay Burcu Yorumları


NOYAN
12-21-2009, 14:23
2010 Yay Burcu Yorumları


Burçlar: 2010 yılında sizi neler bekliyor

2010 Yay Burcu Yorumları

Bu yıl yılın en şanslı burcu sizsiniz Sevgili Yay, burcunuza girenSatürn size iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaadediyor. Evreninsize sunduğu bu fırsatlarla dolu bir yıllık zamanı en iyi şekildedeğerlendirin, çünkü bu durum bir daha 10 yıl sonra karşınıza çıkacak.Aşk da ummadığınız sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikleryaşayabilirsiniz; özellikle Ağustos ve Eylül tutku dolu görünüyor.

Yay Burcu, duygusallığın ve cesaretin burcudur. Çok duygusal vedeğişken bir yapıya sahip olan Yay karakteri, hızla değişenduygularımızı sembolize eder. Yay karakteri son derece merhametli ve empati sahibi bir yapıdadır.Kuvvetli sezgileriyle kelimelere dökülemeyecek manaları hisseden Yaykarakteri, hayatı bu şekilsiz ve sessiz kelimelerle çözümler. Bilinçyapısı açısından bir Yay, akli kavramlardan ziyade sembolleri vebenzetmeleri kavramaya yatkındır. Bu bilinç, kainattaki çokluk venesnelliği çözümleyip birleştirir, soyut manalara eşittir.

2009 yılı siz Yaylar için kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuzve hayata yaklaşım tarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizinalanın evlilik, ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağınıgörmekteyiz. Bu yıl içinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlaratabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek, olgun, nasıl davranmasıgerektiğini bilen, iş hayatında belirli bir yer edinmiş, kendi içindebazı sıkılganlıkları olabilir fakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaretgöstermekte. Bu kişi sayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize vehayata karşı daha güven içinde olmayı öğrenebilirsiniz. Bu yorumbakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.

Jüpiter gezegeninin ders vererek disiplin altına aldıran etkisi iseyakın çevrenizle olan ilişkileriniz, gündelik iş hayatınızdaçevrenizdeki kişilerle iletişim açısından dikkatli olmanız gereken birdönemi göstermekte. Kardeş ilişkileriniz ve hizmet duygunuzun ön planageldiği bir yıl olarak, planlı ve programlı şekilde hareket etmeye özengöstermeli, iletişim açısından güçlü kontaklar kurabilmeli ve sağlıkkonularında dikkatli olmaya çalışmalısınız. Ne aşırı detaylar içindedağılmalı ne de rahat davranarak fırsatları kaçırmalısınız.

Venüs gezegeni ise tüm yıl boyunca uzak yolculuklar, yabancı ülkelerlealakalı faaliyetleriniz, yaşam hakkındaki görüşleriniz, hayata bakışaçınız ve gönül ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı konulardasizi yenilenmeniz ve özgür kararlar alabilmeniz adına teşvik etmeye2005 yılından beri devam etmektedir. Genelde etkisi hızlı ve çarpıcıolan bu gezegenin enerjilerinden yararlanmak için kendibireyselliğinize sahip çıkmalı ve kendinizi geliştirmeye devametmelisiniz. Maddi paylaşımlarınız açısından ve kendi kazanımınız dışında eldeettiğiniz veya etmeyi düşündüğünüz konularda aldanmalardan,aldatılmalardan, düşünmeden taşınmadan yapılan yatırımlardan veparanızı dikkatsiz harcamalardan uzak durmaya çalışmanız yerindeolacaktır.

Satürn gezegeni enerjisi nedeniyle kişiye pembe tablolar sunabilir. Onedenle attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Gücünüzü aşan kararlarvermemeyi ve hukuksal açıdan haklarınızı korumaya özen gösteriniz.Özellikle eş kaynaklı gelirler konusunda hayal kırıklığı yaşamamak içinne durumda olursanız olun öncelikle kendi güvenliğinizi düşünmeyeçalışınız. Bu yorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.

Aşk ve İlişkiler

12 Ocak- 23 Şubat arası dönemde ciddi ilişkiniz, evliliğiniz ve işortaklığınızla alakalı konularda karşılıklı olarak saygı,sevgi birliğiiçinde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Bu yorum bakterim.comsitemizde yayınlanmaktadır.

Partnerinizin size karşı oldukça sıkıntılı, engelli ve disipline edicitavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise ciddi,sevgisini belli etmekten pek hoşlanmayan bir kişiyle tanışma fırsatıbulabilirler.

15 Mart- 26 Nisan duygularınız gayet hassas ve son derece güçlüilişkiler yaşamınızı sağlayan olumlu bir süreç. Yabancı ülke ağırlıklıher türlü girişim konusunda destekleyici olabilir.

12 Haziran- 30 Temmuz karşı cins üzerinde etkili ve çekiciliğinizin arttığı bir süreç.

09 Eylül- 22 Ekim tarihleri aşkta şans ve tutkulu beraberlikler açısından olumlu.

09 Ekim- 28 Kasım arası aşk, flört ilişkinizle ilgili konularda tutkuludavranışlar içinde olabilir, yaşadığınız ilişkinizi aşırı derecedesahiplenebilir, kıskanç ve kontrol kurmaya kalkan bir kişi izlenimiyaratabilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler gündeme gelebilir.Sezgilerinizin gücü karşınıza çıkacak kişi veya yaşadığınız ilişkiylealakalı konularda size yardımcı olabilir. 02 Kasım- 27 Kasım arası iseciddi ilişki ve evliliğinizle ilgili konularda partnerinizle aranızdakigörüş farklılıklarını düzene koymanız açısından etkili gözükmekte.

Olumlu İlişkiler : Yengeç, Balık, Başak

Zorlu İlişkiler : Oğlak, Terazi, Kova

İş ve Kariyer

4 Nisan- 20 Nisan arası otoritelerle olan ilişkilerinizde dikkatliolmanız gerekmekte. Aşırı hassasiyet içinde alınganlıklar göstermedengörevlerinizi yapmaya çalışmalı, ani kararlar vermekten uzakdurmalısınız.

4 Mart-9 Mayıs tarihleri arası dış ortamlarda kendinizi ifade etmeaçısından ve girişimlerinizde cesur olmanız durumunda aktif bir dönemolarak gözükmekte. 16 Temmuz- 29 Ağustos yakın çevrenizle güçlü ilişkiler ve işhayatınızla ilgili girişimlerde bulunmak adına etkili. Bu yorumbakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır. Hizmet etme duygunuz güçlü ve birebir ilişkileriniz açısından daha detaylı hareket etmek ihtiyacı doğurabilir.

29 Kasım- 28 Aralık döneminde gündelik iş hayatınızla ilgili konulardayoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Yabancılarla kurulan kontaklar veyolculuklar yoluyla iş deneyimleri elde etme, eğitim hayatınızla ilgilistaj programı gibi konular gündeme gelebilir.

Parasal Konular

24 Şubat- 29 Mart dostluklar, organize işler, ortaklıklar yoluylabeklenmeyen paralar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde temel aldığınızduygu parasal kaynaklar açısından daha özgür ilişkiler kurarakrahatlamak ve yine ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmenizedestek insanlarla temasa geçmek olabilir. 19 Mayıs- 11 Temmuz maddi kazanımlarınızla alakalı konularda dahagirişken ve kendinizi ifade etmeniz açısından olumlu bir dönem olarakgözükmekte. 08 Temmuz- 15 Ağustos parasal girişimler açısından etkili bir dönem.Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilir, maddi kazanımlarınızıçoğaltmanızı sağlayan ilişkiler kurabilirsiniz.

Sağlık

20 Mayıs- 23 Temmuz döneminde aşırı yoğunluğun getirdiği yorgunluklar,ateşli hastalıklar, baş ağrıları ve fazla hereketliliğin neden olduğufiziksel rahatsızlıklar görülebilir. Çabuk rahatsızlanma ve yine çabukiyileşme dönemi olabilir. 15 Eylül- 19 Aralık tarihlerinde ise, aşırı beslenmenin getirdiği kiloalımları açısından dikkatli olunması gereken zamandır. Diyetinize özengöstermeli ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

2010 yılının Siz Yaylar için, yüreğinizin içindeki tüm arzularıngerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlertemenni ederim.