PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Kova Burcu Yorumları


NOYAN
12-21-2009, 14:22
2010 Kova Burcu Yorumları


Burçlar: 2010 yılında sizi neler bekliyor

2010 Kova Burcu Yorumları

Sevgili Kova hayal kırıklıklarına hazır olun. Bu yıl her ne kadarkoşuştursanız da somut bir getiri elde edemeyebilirsiniz lakin bu siziyıldırmamalı; çünkü 2010 yılı sizin için son 12 yılın en güzel zamanınaişaret ediyor. Bu yılın Ekim ayından itibaren de bu etkiyi hissetmeyebaşlayacaksınız. 2010' da fazla savaşmadan sinirlerinize hakim olarakbeklentilerinizi aşağıda tutmalısınız. Temmuz da aşk da, Ağustos da işde yeni ve güzel gelişmeler var!

Kova Burcunu , güzel arkadaşlık karakterleri simgeler. Sürekli ikizkardeşler gibi Kova karakteri de konuşkan, fikir alış-verişini,tartışmayı ve sohbet etmeyi seven bir mizaçtır. Eski milletler kovaburcunu hatiplerin ve katiplerin burcu olarak görmüşlerdir.

Kova burcu, daha önceki burçların hayatı manalandırma biçimlerinefarklı bir bakış açısı ekler. Burnunun ucunu göremeyecek kadarmacerasına kendini kaptırmış Koç karakteriyle, yaşamın hazzına kendinibırakmış Boğa karakterinin aksine Kovalar, çevresine bakmakta, kainatıokumaya ve kendi varoluşunu kainatın şifresi içinden çözümleyerekçıkarmaya çalışmaktadır.

2010 yılı Siz Kovalar için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığısayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri,miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansalkazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğinizve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareketedebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.Yalnız unutmamanız gerekenkonu sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve yatırımlarınızıdeğerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmaktır. Çeşme akarkendoldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareketetmeniz yerinde olacaktır. Böylece bu süreci çok daha olumlu birşekilde geçirmiş olabilirsiniz.Bu yorum bakterim.com sitesindeyayınlanmaktadır.

Ailevi konular, yuvanız ve ebeveynlerinizle ilgili yaşanabileceksıkıntılar, engeller ise aslında sizin gelişme noktalarınız olup, bukonularda boşvermişlik içinde davranmadan gerekli ayarlamalardabulunmanız halinde ödülünüz de büyük olacaktır. Kendinizi en fazlabağımsız hissedeceğiniz alan mesleki faaliyetler olup, dikkatli adımlaratmamanız ve düşünmeden ani kararlar vermeniz halinde oldukça zorludurumlarla karşılaşmanız mümkündür. Daha özgür bir çalışma ortamınaihtiyaç duyabilir ve otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizdesorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle lütfen mantıklı düşünmeyi veilişkilerinizi güçlü tutmanız gerektiğini biliniz. 2010 yılında eğitim hayatınız, ticari konular, dini ve inancınızlaalakalı meselelerde kendinizi özgür hissetmek isteyebilir vehayallerinize uygun veya kendinizi mutlu hissedeceğiniz seçimlerdebulunmak isteyebilirsiniz. Yalnız lütfen dikkatli seçimlerde bulunmalı,bazı şeylerin gözünüzü boyamasına ve kandırmasına izin vermemelisiniz.Bu yorum bakterim.com sitemizde yayınlanmaktadır.

Aşk ve İlişkiler

2010 yılı ilişkiler açısından 21 Aralık 2009 -14 Ocak 2010 tarihleriarasında uranüs gezegenin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizlealakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif birruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekildekarşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz.İlişkisi olmayan burç mensupları için bu ilginç karşılaşmalar,yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşedolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkilersunabilir.

12 Temmuz- 22 Ağustos döneminde ailenizle olan ilişkinize lütfen dikkat ediniz.

13 Ağustos- 24 Ekim tarihleri aşkta şanslı ve aktif bir dönem olarakgözükmekte. Mars gezegeninin tutkulu yönü ortaya çıkarken, yeni bir aşkilişkisi, flört ve erotizm gücünüzün yükseleceği bir dönem olarakgeçebilir. Maceraya dönük beraberlikler açısından da etkili gözükmekte.10 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında jüpiter gezegeninin de aynıyaşam alanından geçiyor oluşu şansınızı ikiye katlamakta.

08 Ekim- 11 Kasım arası ciddi ilişkiler bakımından aktif ve olumlu birbir dönem olarak gözükmekte. Bu yorum bakterim.com sitemizdeyayınlanmaktadır.

21 Kasım-29 Aralık ise, evlilik, ciddi ilişkiler açısındançatışmalardan uzak durmak için karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunmak,olayları abartmamak ve birbirinizin fikirlerinden yararlanarak hareketetmeniz sonucu olumlu geçebilir. İlişkisi olmayanlar için bu süreçaktif olarak gözükmekte. Tutkulu davranışlara yol açabilir. Bu durumkurulacak beraberliklerde çekim gücü oluşturabilir.

Olumlu ilişkiler: Aslan, Koç, İkizler burçları

Zorlu ilişkiler: Başak, Balık

İş ve Kariyer

22 Aralık- 25 Ocak Mars geri hareketi nedeniyle tam olarakistediklerinizi hayata geçirmeniz zor olsa da bu tarihten sonra gayetaktif bir süreç başlayacak ve sizler 6 Mart tarihine kadar kafanızıniçindeki herşeyi hızlı bir şekilde cesaretle öne sürebilecek vegirişimler açısından şans elde edebileceksiniz.

09 Mart- 7 Nisan arası değişkenlikten, kararsızlıktan uzak durmalı,işinizle ilgili konularda kurban durumuna düşmemek için etrafınızdakiinsanlara sınır koymayı bilmelisiniz. Mesleki konularda tümgirişimlerinizde aldanmamak için her şeyi detaylıca gözdengeçirmelisiniz.

6 Ekim- 18 Kasım dönemi gündelik iş temponuzda dikkatli kararlaralmaya, çevrenizle iyi ilişkiler içinde bulunmaya dikkat etmeli,gücünüzü başkaları üzerinde kontrol amaçlı kullanmamaya dikkatetmelisiniz.

Parasal Konular

17 Ocak- 13 Şubat ve 04 Kasım- 4 Aralık tarihleri mesleki ilişkilerkanalıyla gelebilecek parasal durumları göstermekte. Sabırlı ve ölçülüolmayı sürdürmeniz ve otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkileriçinde olmaya çalışmanız size finansal olarak fayda sağlayabilir.

2 Mart- 19 Mayıs tarihleri arasında sahip olduğunuz değerleri korumakve kollamak adına dikkatli olacak ve kaybetmek korkusu altında dahatutumlu bir süreç geçireceksiniz.

16 Haziran- 18 Temmuz arası ebeveynleriniz kanalıyla destekler görmekonusunda olumu görünmekte. Bu süreçte daha tutumlu davranmanızgerekebilir. Evlilik yoluyla gelen kazançlarınızı yuvanızdadeğerlendirebilirsiniz.

2010 yılının Siz Kovalar için, yüreğinizin içindeki tüm arzularıngerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlertemenni ederiz.