PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Takımımız şut çalıştı


*fanii*
11-14-2007, 23:29
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/idman163_1411.jpg


Takımımız şut çalıştı

Galatasarayımız, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile yapacağı 13. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, antrenörler Ahmet Akcan, Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde çalıştı. Futbolcular, kondisyon salonundaki antrenmanda ısınma ve açma-germe egzersizleri yaptı. Basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanın ana bölümünde, önce teknik çalışmalar, ardından da şut çalışması yapıldı.

Ümit, Orkun, Serkan, Lincoln, Linderoth, Ayhan ve Okan'n tedavilerine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde devam edildiği, Lincoln, Ümit ve Serkan'ın yalnızca tedavi amaçlı bir koşu yaptığı bildirilirken, Ayhan'ın da salon ve sahada Cevat Güler yönetiminde özel çalışmalar yaptığı açıklandı. Linderoth ve Okan ise antrenmanlarını salonda fizyoterapistler eşliğinde sürdürdü.

Hasan Şaş'ın, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle düz koşunun ardından dinlendirildiği, Bouzid'in ise 16 Kasım Cuma gününe dek izinli olduğu belirtildi. Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

DİGİMAX
11-15-2007, 10:34
şut çekme iyidir..
iyi isabetli şut çekenler her zman kazanır..

elas
11-15-2007, 10:41
teşekkürler galatasarayın konusu geçen her yerde varımmm