PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows 7'ye dokunmatik paket!


denizci
12-20-2009, 11:12
Microsoft, Windows 7 kurulu dokunmatik ekranlı sistemler için Touch Pack'i sonunda yayınlıyor. Bu Touch Pack'te neler yer alıyor gelin bakalım...

Microsoft, aylar önceden duyurduğu Touch Pack'i yayınlamaya hazırlanıyor. Windows 7 kurulu dokunmatik ekranlı sistemlerde kullanılabilecek olan Touch Pack, dokunmatik ekran teknolojisini bir üst aşamaya taşımayı hedefliyor. Touch Pack, Microsoft Blackboard, Garden Pond, Rebound, Surface Globe, Surface Collage, Surface Lagoon gibi altı yeni oyun ve uygulamayla birlikte gelecek ve bu oyun ve uygulamaların hepsi dokunmatik ekranla kullanılabilecek.


Bu paketten yararlanabilmek için ya dokunmatik ekran teknolojisini destekleyen bir dizüstü bilgisayara ya da dokunmatik ekranlı bir monitöre ihtiyacınız olacak. Microsoft, bu paketi yakında yayınlayacaklarını açıkladı fakat, tarih hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Kısa süre içerisinde demesiyle birlikte, teknolojinin meraklıları, 2009'un son haftalarında bu paketi indirebileceklerini düşünüyor. Umuyoruz Touch Pack, bizleri çok fazla bekletmeden indirilmeye uygun hale gelir.