PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebekte cinsiyet Seçimi


ExLoNy
12-19-2009, 20:29
Doğumu bekleyen çiftler için Bebeğin cinsiyeti merak edilmesi doğaldır. Uzun zaman önce, bebek cinsiyet seçimi yüksek imkansızdı. O kadar, ailelerin kendi bebeğin cinsiyet etkilemek istemesi imkânsız gibi oğulları üretme umuduyla sol testis bağlama gibi çılgınca şeyler yapmak zorunda kalınıyordu .Ebeveyinlerde razı olmak zorunda kaldı bebek cinsiyet belirleyicileri veya tediously kadar resmi ultrason sonuçları ve ardından da yastık veya pembe eldivenleri ve satın alma gibi başlayabilirsiniz sadece zamanı geldiğinde bekleyin. Bugüne kadar ancak, teknoloji nihayet için anne bebek cinsiyet seçmek mümkün kılar. Bebek cinsiyet seçimi zaman ilk tüp bebek, 1978 yılında doğdu mümkün yapıldı. Aşağıda hangi düşünebilirsiniz bazı modern yolu vardır bebek cinsiyet seçimi.

Seçici kürtaj – Seçici kürtaj bir bebek cinsiyet seçmek crudest yol olduğu söylenir. Bu durumda, annenin hangi genetik hastalıkların ekranlar bir erken gebelik muayenesi bir Amniyosentez alır. Süreci de fetusun cinsiyet belirleyebilirsiniz. Bu tekniği Hıristiyan ülkeler tarafından desteklenmektedir.

Ericsson tarafından Yöntem – şimdi anneler için geçerli bir başka yöntemi de bu 1970′lerde Ronald Ericsson, PHD – bir genetikçi tarafından geliştirilmiş olmasıdır. Diğer yöntemler gibi, bu tekniğin de etik kaygılar sakıncaları payına vardı. Yöntem düşüncesi X kromozomu (bayan) etrafında dönen daha büyük ve Y kromozomları (erkek) daha yoğun. Hızlı yüzme erkek sperm yavaş yüzme gelen bir filtre işlevi gören bir insan serumu ile kadın sperm separeted vardır. Bu göz önüne alındığında, hamile kadınların çiftin istenen cinsiyet lehine sperm daha yüksek sayıda tohumlama vardır. Bu süreç ve daha makul fiyatlı olduğu kanıtlanmış değildir tıbbi invaziv olması, fakat üç on durumlarda dışarı başarısız olduğu söylenir.

Gibi bir Ericsson tarafından önerilen göre Pre-implantasyon genetik tanı (PGD) – Bu teknik daha başarılı olduğu söyleniyor. Bu yöntem ilk seks için ekrana-genetik hastalıkların bağlantılı geliştirilmiştir. Bu kas distrofisi ve orantısız çocuklar etkiler hemofili içerir. Pre-implantasyon yöntemi tüp bebek yapılabilir – süreci yönden kadının yumurta onu yumurtalıkların kaldırılır ve cerrahi ile ona partner’’s spermle döllenmiş. IVF işlemde, döllenmiş embriyoların kadın ama PGT, bir veya iki hücre her bir embriyo ile alınır ve rahim geri götürülür. Doktorlar ve sonra da bebeğinizin cinsiyeti tespit bu hücrelerin analiz. Süreci neredeyse yüzde 100 doğru olduğu söylenir. Tercih edilen embriyoların sonra sürecini IVF kullanılır ve o hangi ya araştırma kurumları veya diğer çiftler için bağışlanacak olan seçilmiş değildir.

MicroSort – Bu en umut verici teknikleri bebek cinsiyet anlatmak için söylenir. Sperm özel bir boya ile boyanmış ve hangi sperm ve sıralar tercih cinsiyet dışarı erkek DNA kadın DNA ayıran bir makine ile çalıştırılır. Sonra, kadınların da onu tercih kromozom taşıyan sperm ile tohumlama olduğunu. Bu teknik klinik çalışmalarda 1993 yılından bu yana olmuştur. Ilk olan cinsten bir geçmişi bağlantılı hastalıklar var çiftler için kullanılabilir yapıldı. Hızlı ve genişletilmiş kendi bebeğin cinsiyet seçmek istedim insanlara erişilebilir yapıldı.

Bebek cinsiyet seçimi Şimdi sağ elinizin bulunmaktadır. Sonunda Bu yöntemlerin çekmeden önce, herhangi bir dini veya sosyal inanç ve ahlak karşı çıkmayın emin olun.