PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebeği Etkileyen Durumlar Nelerdir? -1


ExLoNy
12-19-2009, 20:28
Tüp Bebeği Etkileyen Durumlar Nelerdir?

Ilk şey akılda tutulması için sizin ve eşinizin hemen gebe olmaya bilirsiniz ama bu konuda hemen panik yapmamalısınız Ancak, biyolojik saatleri ile işaretleyerek, kadınların endişelerını yok etmelıyız çünkü düşünme eğilimini azalmakta. Ancak kadınların doğurganlık düzeyi daha hızlı azalma gibi de, büyük senin doğurganlık düzeyi damla olsun erkek. Kadınların yumurta sınırlı sayıda ve bu nedenle yumurtaları olduğu gibi aynı yaşta olan doğarlar. Genç yumurta, daha bunun hasarsız veya herhangi bir anormallik var olacaktır muhtemelen. Onu 20s Bir kadın iki kat onların geç 30s bir kadın olarak anlamak olasıdır.

Doğurganlık gerçekler *

Kadınlar normal süresinin ilk andan itibaren yaş yaklaşık 47 yıl gebe olabilir

Kadın 20 yıl 50.000 civarında yumurta vardır yaşında

Zaman bir kadın 35 turnike olarak, o 15.000 yumurta left

Bunlar orta-40s% 5 hamile kalma şansı her ay Women in

* Kaynak: Aile Planlaması Derneği

Daha sonra çiftler hayat kadar çocuk sahibi, doğurganlık sorunların bildirimlerle ertelenmesi vardır olarak artmaktadır.

Gerçekten aylık döngüsünü anlamak için yumurtlama zamanını doğru yapabilmek çok önemlidir. Ovulasyon fallop tüpe yumurtalıktan bir yumurta nerede bekler ve serbest döllenmiş olması çok önemlidir.Burada yumurta ve kapasitesine sahip yaklaşık 36 saat sonra serbest döllenmiş olma kalacaktır. Sperm kadar 72 saat süreyle, yani kavramı için en iyi şans canlı ovulasyon yaklaşık 3-4 gündür – bir gün önce, ve bırakın sonra 36 saat. İngiltere’de kadınların yaklaşık% 20 yanlış bunların hemen önce veya hemen sonra gebe dönem olasılığı olduğuna inanıyoruz. Çok da onların döngüsünün 28 gün birini sırasında anlamak mümkündür inanıyoruz.

Bir gün planlamacı veya bir takvim kullanın gün süre işaretlemek için her ay başlar. Ayrıca gün her dönem sürer sayısını izlemenize. Eğer tutarlı bir 28 günlük döngüsü, yumurtlama varsa 14 gün ile ilgili son dönem başladı gün sonra başlayacak muhtemeldir.

Da önemlidir Taze spermin bu sperm maksimum enerji ve yaşam vardır. Sperm testisler sonra yaklaşık 7 gün içinde ve bu nedenle boşalma her 3-4 gün ölür gebe şansını maksimize sağlamak için şarttır.
Ayrıca, sizin bereket etkileyebilir tanınan bazı tıbbi durumlar dikkate almak önemlidir.
Bunlar;