PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebeği etkileyen durumlar nelerdir?-2


ExLoNy
12-19-2009, 20:27
Tüp Bebekte Spermin Etkisi
Bu durum – burada bir kadının yumurtalık küçük kistler çok sayıda – hormonal dengesizlikler neden içeren ve zor yumurta serbest bırakılmasını sağlar. Bu düzensizlikleri, kilo artışı, vücut ve akne üzerine saç büyümesine neden olur. Eğer PCOS konuşmak sizin GP tedavi için acı – kadar kadınların% 50 reçete ilaç tedavisi alan ve 6-9 ay içinde gebe kalınabilir.

Bloke Tüpler

Bloke bükülmüş tüpler erkekler için de doğurganlık sorunlarına neden olabilir Hasarlı () tüpleri bu sperm taşıyan engellenen ve kadınlar (fallop tüpleri bu rahim için yumurta taşıma). Chylamdia gibi bir enfeksiyon ve fallop tüpleri blokları Sperm sayısı düşük olabilir. Chylamdia genellikle, bu nedenle her zaman Aile Planlaması Merkezi ile düzenli olarak pap smear olması önerilir. Evde Chlamydia testleri şimdi tezgahın üzerinden lider kimyagerler edinilebilir.

Endometriozis de uzak gelir ve fallop tüpleri iç astarı bağlıdır rahim astar olarak tubal tıkanmalara neden olabilir. Bu genellikle, düzensiz ağrılı ve ağır dönemlere eşlik eder.

Hormonal dengesizlik

Tüp bebek yönteminde hormonel düzensizliktedavi sürecinı buyuk bir sekilde etkilemektedir. Bu hormon folikülleri için yumurtalık içinde yumurta içeren yardımcı olgunlaştırmak ve yumurtalık yüzeyine olgun yumurta bas tahliye edilecek. Amacıyla yumurta döllenme yeteneğine sahip üretmek için FSH artan miktarda yumurta düşerse kalite olarak düsşer. Daha fazla FSH denemek ve yumurta döllenme yeteneğine sahip üretmek, üretilir ve yumurta kalitesi (yumurtalık rezerv gösterir) azaldı ve yumurta döllenmiş olma şansı azalır. FSH bir anahtar hormonların bir önemli kaldırdı düzeyde, menopoz başlangıcı olduğunu gösterir.

Kötü sperm kalitesi

En önemli faktörü hareketli sperm konsantrasyonu düşük olduğu. Bu sperm, ulaşmak için nüfuz ve bir yumurta hücresini döller yeterli enerji ve motilite gerekir. Eğer hareketli sperm konsantrasyonu düşük, orada gebe indirimli bir şanstır. Sperm motilite bir kaç şey etkilenir:

Misshapen sperm (zayıf morfolojisi). Eğer sperm kötü buna iyi yüzme ve doğru yönde yeteneklerini etkiler şekillendirilir

Engel vas deferens içinde (bu tüpler) sağlıklı, hareketli sperm ejaculated konsantrasyonu etkileyecek sperm taşırlar.

Çeşitli yaşam tarzı faktörlerinin de hareketli sperm konsantrasyonu etkileyebilir:

Sigara, alkol içme ve eğlence uyuşturucu kullanan tüm sperm kalitesini düşürmektedir. Sağlıklı beslenmeliyiz çünkü eğer iyi beslanmezsek sperm kalitesini düşürmektedir.Mesale erkekler ve kadınlarda vitamim takviyeleri ( vitamin Eve C) almaları büyük rol taşir. Vitamini takviyesi alan erkeklerden daha hareketli sperm kalitesi daha yüksek olduğu gözlenmiştir.