PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebek Nasıl Gerçekleşir?-2


ExLoNy
12-19-2009, 20:26
Yumurtaya spermin Tanıtımı olarak birlikte iki karıştırma ama kariştırma o kadar basit değildir. Sperm örnek ve yumurta ve yumurta ve sperm gelen hücresel enkaz uzak tüm yabancı hücreleri soyma tarafından hazırlanmış olması. Sadece iki hücre, bir yumurta ve bir sperm, birlikte Petri tabak yerleştirilir. Kötü sperm motilite durumlarda, sperm seçilecek ve doğrudan yumurtanın içine enjekte edilmektedir.

Ardından, yaklaşık on sekiz saatlik bir kuluçka dönemi gerçekleşerek. Yeni döllenmiş yumurta mikroskop ve hücrelerin iki çekirdek ile altında incelenir seçilir ve başka bir gemi nerede özel bir büyüme ortam başka bir altı ya da sekiz saat boyunca kuluçkaya aktarılır.

Bu noktada, embriyo kalitesi için değerlendirilecektir sekiz hücre aşaması ulaştimplantasyon için seçilmiş bir durumdur. Önce başka bir büyüme ortam hazırlanılır ve aktarılır bir hücre topu haline büyümeye izin verilir, bu işlem Blastokist olarak adlandırılır. Daha başarılı gebeliklerde blastocysts sonuçları implanting aşamadaları görülür.

Embriyolar tekrar doktor tarafından sınıflandırılır. Bu kez, bu hücrelerin sayısı değerlendirilecektir, büyüme ve parçalanma derecesine göre. Bu blastocysts sayısı aktarılacak notu için ilginç sayısı, kadın ve diğer tanısal faktörler yaş mevcutuna bağlıdır. Ayrıca, toplam ülke amacıyla yüksek mertebeden birden fazla gebelik önlemek için burada IVF yapılmıyorsa tıbbi yetkilileri tarafından düzenlenir implante.

Ancak bu tedavi çok kısır çiftler için çalışilmiştır, bu IVF isnt ‘her derde deva olduğu kanıtlanmiştır.. Eğer infertilite implantasyon konularda köklü Örneğin, IVF bir seçenek değildir, ne de sperm üretiminde anormallik durumlarda bir seçenektir. Yine de bereket tedavilerinin Arsenal güçlü bir araç olmaya devam etmektedir ve eğer kısırlıkla ilgili sorunlar yaşıyorsanız bu yöntemleri kullanmalısınız.