PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebekte Kadını Etkileyen Durumlar


ExLoNy
12-19-2009, 20:25
Bugün modern ve gelişmiş teknolojileri altında dünyada altı kişiden biri kısırlık ya da başka nedenlerden dolayı gebe kalamamaktadır.

Bu sorunlardan bazılarının küçük ameliyatlar veya sözlü olarak enjeksiyon yoluyla ilaç alarak çözülebileceği, sorunun daha ciddi olduğunu ancak, prosedür diğer tür yöntemlerle gerekebilir. 1981 yılında, IVF başarıyla Birleşik Devletleri’nde ilk kez tamamlandı.

O zamandan beri, iyi üzerinden 250.000 bebeklerin bu tekniği kullanarak bir sonucu olarak doğmuştur.

IVF yaklaşık 40 saat boyunca bir prosedür olduğu bir erkeğin spermi kadının yumurta bulunduğu yere yerleştirilir, sonra döllenmiş bir laboratuvar tabakta tanıtılır. Eğer döllenme gerçekten oluştu görmek için kontrol edilir ve bu süre sonra döllenme gerçekleşir.

Bu işlem IVF infertilite tedavisi bir yöntem olduğunu ve aynı zamanda üremeye yardımcı olarak da bilinir. Sonra kadının döllenmiş olanlar yumurta yapılmış, embriyo rahim içine aktarılır ve doğal yolla gelişmesıne izin verilir. Zaman implanting süreci 2-4 normal embriyolar rahim veya rahim içine yerleştirilir yer alır.

Bügün bu teknikte meydana gelen bebeklere tüp bebek olarak tanımlanmaktadır, tüp bebek ilk olarak İngiltere de 1978 yılında gerçekleşmiştir. IVF normal bir tedavi olarak bir kadın, ağır hasarlı tüpler veya fallop tüplerin de hasarlı olanlar için kullanılır.

Ancak, ayrıca kişi gebe çalışırken kullanılabilir veya endometriozis bulunmaktadır eğer erkek dahil düşük sperm sayısı vardır. Ayrıca kat IVF diğer doğurganlık yöntemler ve doğurganlık uyuşturucu başarısız kullanılır bulunmaktadır.

Tüp bebek yılında bir zamanlar bir çocuk gebe asla düşünce kadınlar, onların doğal doğan çocukların anne olmak mümkün kıldı. 40 yaşın üzerinde bile kadın IVF ile% 13 başarı oranı yakalanmiştır. Bu üreme sağlığı unutulmamalıdır zaman yardım anlayışı ile ilgili dikkate alınması gerekmektedir.

IVF tekniği uygulanırken uyulması gereken yada dikkate alınması gereken bazı noktalar var.Bunlar kadının yaşı ,genel fiziksel sağlık ve tıbbı geçmişi gibi sorunlar göz önünde.bulundurulması gerekır.