PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜP BEBEKTE IVF TEDAVİSİ


ExLoNy
12-19-2009, 20:23
IVF kelimesi bir kadının vücut dışında döllenmiş bir yumurta olarak kullanıldı. 1978 yılında, ilk “tüp bebek, IVF ile tasarlandı. En yardımcı üreme teknolojileri (ART) IVF prosedürü türetilmiştir.



Bir tüp bebek (IVF) Prosedürü, doktor : –

* Hormonal ilaçlar reçete yumurtalıkların uyarmak için.
* Yumurta toplar.
* Tüp bebek vucut dısında döllemesi.
* Rahim içine rahim ağzından Transferler çıkan embriyolar …



Foliküler Uyarılma ve İzlenmesi

Kadının döngüsünün başında, hekim hormonları veya diğer ilaçlar reçeteler gelir. Bu kontrol döngüsünün zamanlaması ve birden fazla folikül gelişimi teşvik içindir, bu gelisim yumurtalık sıvı kesesi içindir



Yumurta (Yumurta) Alma

Yumurta normal anestezi veya intravenöz sedasyon altında yapılır. Ultrason monitörler by Voices, doktor ekler vajina yoluyla bir iğne ve yumurtalıkların içine enjekte edilir. Doktor daha sonra geri gelen foliküllerin yumurta kaldırmak için iğne çizer. Tüm follikül yumurta içerene enjekte eder.



Gübreleme ve Kuluçka

Bir kez yumurta alınmış olan bir embriyolog yumurta ve sperm ortağı veya bir bağış gelen hazırlar. Yumurta ve spermin döllenme tanıtmak için laboratuvarda karıştırılır .Daha sonra uyumu gözetıldikten sonra gübreleme ve kuluçka dönemi başlar .



Embriyo Transferi Prosedürü

Eğer embriyolar normal geliştirmek, embriyolog kadının rahim içine aktarmak için en iyi adayları seçer. Bireysel duruma göre, doktor ve hasta embriyoların transferi sayısını belirler. Doktor rahim ağzından embriyolar geçmerek rahim içine küçük bir kateter kullanır.