PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebek ve IVF Tedavisi Nasıl oluyor?


ExLoNy
12-19-2009, 20:23
Birçok insanın dönüm noktasında infertilete tüp bebek veya IVF tekniği uygulamaya baslarlar. Bu implantasyonu için kadının rahim içine bir döllenmiş yumurta transfer oluşan bir tekniktir. Fallop tüplerinde ciddi sorunları olan kadınlar ilk hastalarda akılda IVF geliştirildi, ancak kısa süre sonra IVF çiftler de tüp bebek başka tür yaşandığı için büyük bir tedavi seçeneği olarak tespit edildi.

Eğer infertilite uzmanı sizin için, IVF tavsiye etti ise bu prosedüre geçmekte geç kalmayınız.İlk, yumurtalık follikül stimülasyon yardımcı olmak için ilaç verilecektir. Bu ilaçlar birden fazla folikül yumurtalıklar üretilen sebep olacaktır. Bu yumurtalık uyarımı adı verilir. İlaç genellikle Gonadotropinler yaklaşık on gün boyunca her gün enjekte olunur.

Daha sonra folikülleri olgunlaştığinda, doktorunuz yumurta alımına geçmek olacaktır. LH enjekte olabilmesi için 36-40 saat içinde genellikle gerçekleşmesi için yumurtlamaya neden olacaktır. Doktorunuz önce ovulasyonu gerçekleştiririr olgunlaşan yumurta ve folikül sıvı almaya çalışır. Bir iğne foliküllerine gelen yumurta ve sıvı almak için kullanılır. Sıvı laboratuara olgun yumurta tanımlamak için gönderilerek gübreleme ortamı için hazır bulundurulur.

Süre yumurta hazırlanmasındadır, sperm alınmış olması ve iyi hazırlanmışolması gerekir. Sperm ve yumurta birlikte yaklaşık on sekiz saat boyunca gübreleme için zaman tanımak amacıyla hayata geçirilecektir. Eğer ki çok sperm sayısı düşük ise sperm doğrudan olgun yumurta içine bir süreçte intracytoplasmic sperm enjeksiyonu olarak enjekte olabilir.

Embriyoların kalitesi için değerlendirilecektir. Eğer bir zaman makul bir süre içinde altı ya da sekiz hücre aşamasına ulasarak, rahim içine üç gün sonra aktarılır. Üç günlük embriyo, sonra doktorunuz Blastokist aşaması için embriyo transferi için beklemekniz gerekir. . Bu sağlıklı döllenmiş yumurta yaklaşık beş gün sonra meydana gelir. Blastokist yaklaşık yirmi beş gün hücre de oluşur. Blastokist sahne bekliyorum hangi yumurta belirlemenize yardımcı olabilir ve rahmine implant olasılığı daha yükse. ktir