PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp Bebek ve IVF Tedavisi Nasıl oluyor?-2


ExLoNy
12-19-2009, 20:21
Daha sonra yumurta seçilir, doktorunuz küçük bir plastik tüp içinede yerleştirilir. Tüp vajina ve rahim ağzına eklenir. Embriyolar rahim içine yerleştirilir. Eğer herhangi bir embriyonun rahim içinde implantı sonrasında gebelik elde edilir. IVF ile başarı oranı çok değişir. Faktörler başarı oranı belirlenmesinde rol alacak yumurta ve sperm, embriyolar implante sayısı sağlık dahil, çiftin yaş ve rahim sağlıgı bu teknik için çok önemlidir. Çoklu gebelik onların IVF girişimleri kaynaklanan sayıda doktor başarı oranları tartılır. Bazı embriyoların bir çok implanting gelen birçok yüksek çoklu gebelik riski neden yüksek bir başarı oranı olabilir.
Akıllıca doktor seçin. Bir üreme Endokrinolog kısırlık tedavisi ve uzmanlaşmış önce IVF ileri gitmek ile tüm seçeneklerin sizi bilgilendirebilir. Bu bilgiler, Dr Eric Daiter, MD tarafından sağlanmaktadır. Bazen doktor, hemşire ve hasta Dr Eric Daiter, MD deneyimlerini onların referansları teklifinde bulundular. İşte sizin için ne zaman üreme Endokrinolog tercih dikkate hasta referans geçerli:
Dr Eric Daiter yüksek seviyede profesyonellik, merhamet ve karakter ile en iyi örnek gösterile bilecek bir doktordur. Dr Daiter o son derece ve zekidir,doktorluk görevini en güzel bıçiminde kullanan bır doktordur. Bu, bir sağlık kuruluşu beklenen bir şey, ancak Dr Daiter’s nitelikleri fikri ötesine gitti. Onun tür yürekli doğası ve otantik bakım nadiren tıp alanında bugün deneyimli bir şeydir. Bir şey beni onun candan bir şekilde vurdu. Nasıl sık sık doktor kapıyı açmak ve hasta selamlıyorum bırısıdır o. Benim durumumda, asla bu görünüşte küçük hareket üzerime çok büyük bir etki yarattı. Ben bu küçük hareket onun bakım elden yansıtıcı olduğuna inanıyorum. Onunla benim toplantılar sırasında Dr Daiter, benim endişeleri ve geçmiş deneyimleri duyarlı oldu, benimle ayrıntılı olarak benim tıbbi geçmişi ile ilgili konuşmak için zaman aldı istekli ve sabır sorularınızı yanıtlamak ve kapsamlı açıklama ile ilgili sağlanan yüksek gösterdi benim özel durum – so tartışmasız özenle yapıyorum. Dr Daiter’s nazik durum beni son derece rahat ve umut için benim sağlık için iyi bahar sağlanan yaptı.
Dr Eric Daiter öncesi ve sonrası cerrahi tedavi benim beklentilerinin ötesine gitti. Sonra ameliyat sırasında beni rahatlattığını ve rahat yapılmış onun inanılmaz bir şekilde yatakta yan Thru – o da benimle cerrahi öncesi mutlaka hastane personeli “bana” tamam tedavi edildi yapmak için kontrol, beni ziyaret etti benim hastanede kalış süresi, ve bana ertesi sabah nasıl hissettiğini görmek için çağırdı. Dr Daiter her ne olursa olsun zaman veya gün benim endişeleri cevaplamak için kullanılabilir ve o kadar şefkat ve merhamet ile yaptım – her zaman iyilik ve şefkatli.
Dr Eric Daiter gerçekten saydı duyulması gereken bır tıp doktorudur.her an için ihtıyaç duyulan istisnai bir doktor.