PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IVF Tedavisinin Yardım kullanma


ExLoNy
12-19-2009, 20:21
Tüp bebek sözcüğü çiftlerde beyın sarsıntısına neden olmaktadır. Yanı bu sözcük çiftlere çok zor gelmektedır. Tüp bebek ya adam için bıseylerın eksık olduğu yada kadın için bırseyın eksık olduğunu gösterir. Bu adamın sperm etkili veya kadının yumurta çalışmıyor veya rahim etkili çalışmama anlamına gelir. Bu durum da tüp bebek olmadan kadının tam süreli bir hamileliği devam edemez anlamına gelebilir. Orada surrogacy gibi diğer seçenekler, tubal reversal, bir donör yumurta veya sperm kullanarak bağış ve IVF tedavisi uygulanır.

IVF tedavisi aynı zamanda tüp bebek olarak adlandırılır. Tüp bebek yılında bir kadının yumurta sperm ile vücut dışında döllenmiş ve daha sonra kadının rahim içinde umarım başarılı bir gebelik sağlamak için geri yerleştirilir. Kısırlık tedavisi genelde tüm diğer mevcut tedavilerin için saptanmıştır gebelik oluşturma başarısız olması için kullanılır. Ovulatory süreci hormonları ile kontrol edilir ve yumurta vücut kaldırılarak sperm ile bir sıvı ortamda döllenmesi sağlanır.

Tüp bebek Latinceden türetilmiştir ve ‘cam anlamına gelir. Gübreleme işlemi bir cam tüp içinde yer alır . Çünkü prosedürü sadece cam içinde ayrıca vücut dışında gerçekleşir .Bu da tüp bebek oolarak kullanılır. Tüp bebek bir şey olmadan vücudun içinde oluşan bir işlemdir . Bir IVF tedavisi genellikle gebeliğin son yöntem, bir kısır çift tüm diğer seçenekleri sonra hamile dener zaten dışladı edilmiş olmasıdır.

Bir IVF tedavisinin tüm süreci her yerde dört ila altı hafta dan izlenmesi gerekir çünkü kadının döngüsü b zaman dilimi içinde gerçekleşir.ve her şeyden önce hormonlar ile teşvik edilerek sürebilir.Tüp bebek te yaş sınırı önemli çünkü doktorlar yaş büyüdükçe performans düşebilir ve uygulanan tedavi pek fazla yanıt vermez.Bu yaş sınırı 45 yaşin üstünde olmamalıdır.

Bir gebelik testi gübreleme gerçekleştirilen ve 10-14 gün içinde belli olur. Gebelik testi negatif ise iki hafta işe yaramadı olumlu sonra döllenme gerçekleştir.

Tüp bebek hala bir vuruş olarak kabul edilir ya da çünkü kimse olup olmadığına bir başarı olarak görmemektedir.Ama tıp fakultelerındebunlar kanıtlanmıştır. Bazı ham veriler, başarı oranı yüzde 10-20 yerde ve hatta bazen bundan daha az olduğunu gösteriyor. Ayrıca, bir 1 90 şansı o kadın bu prosedürün ikizleri olacak bulunmaktadır. Herhangi bir kadın, veya bloke yok fallop tüpleri in vitro fertilizasyon olabilir zarar verdi. Bu işlemler en sağlık sigortası planları çerçevesinde, bu yüzden hasta için cep dışarı ödemek gerekir kapsamına girmeyen ve onlar o kadar bir karar vermeden önce bir doktora başvurunuz.