PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IVF Prosedürü Türkiye de Nasıl Oluyor


ExLoNy
12-19-2009, 20:20
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:J1Aja-8LdnGcQM:http://www.florence.com.tr/tr/images/tup_bebek_2.jpgProsedür Hindistan’da IVF tedavi olarak altında adım adım açıklanmıştır: –

Hazırlık
Kısa bir süre içinde Hindistan IVF için ilk sorgusu olarak , geniş bir istişare gerçekleşerek alınmiştir. Bu (yazılı bilgileri e-posta ile) burada belli ki size soru sorma fırsatı gerekir desteklenen prosedürünün bir telefonla sözlü açıklama içerecektir. O her şeyin her iki partner için bir bebek için IVF tedavisi başlamadan önce açık (aynı zamanda tüp bebek (http://www.tupbebektr.tk/tag/tup-bebek) olarak da bilinir) çok önemlidir. Ayrıca nasıl ve nerede uygun çeşitli ilaç tedavileri gerekli kullanmak için ders olacak bunları nasıl …. yönetmek için söylenecek

Tedavi Planı
Bir kez Hindistan’da tedavi, farklı ve size reçete olabilir ilaçların markaları için anlaşma onaylayın. Kişisel durum ve klinik genel politikasına bağlı olacaktır kullanmak kesin ilaç tedavileri. Genellikle kadınların kendi hormon üretiminin başlangıçın da kesinlikle kullanması gerekir,çeşitli yöntemler ve IVF süreci başlar ….

Checkups
Yumurta hücrelerinde sıvı bulunur-yumurtalıklarda folikül doldurdu. Bir folikül boyutu yumurta hücresinin vadesi bir gösterge sağlar. Tedavi sırasında, poliklinik bölümünde ilaç tedavisine Yumurtalıkların tepki …. vajinal ultrasonografi ile takip etmek için sık sık kontrol edilir.


Gübreleme
Laboratuvarda, embryologists sonra sıvı yumurta hücreleri için yumurtalık kaldırılır ve incelenir. Yumurta hücreleri olgunlaşmaya göre, döllenme uygun hale getilerek sınıflandırılır.Taze sperm kullanılır, erkeğin ortak spermi kullanılarak karşılastırma yapılarak uygunluğu gözlenir .ve gübrelemeye adım atılmilş olur.

Embriyo Transferi
Ponksiyon sonra, çoğu kadın rahim embriyo transferi için (rahim) hazırlanarak transfer gerçekleşir. Embriyo transferi genellikle iki üç gün sonra döllenme oluşur.


Dondurulmuş embriyolar (kriyoprezervasyon)
Halinde embriyo transferi tamamlandıktan sonra, onlar muhtemelen laboratuvarda dondurulur. Donma sadece iyi kaliteli embriyolar ile mümkündür. Ve donmuş olan embriyoların lçözdürme işlemi bir sonraki döngü yerine kullanılır.