PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp bebekte Yumurta Bağışı (Yurtdışı)


ExLoNy
12-19-2009, 20:18
Yumurta bağışı olan bir kadın (ova, oosit) başka bir kişi ya da çift olan bir çocuk istiyorum için birkaç yumurta sağlayan bir süreçtir.

Yumurta bağışı olarak, yumurta genç bir kadından yaş (en fazla 33 yaş) donör denir, onun izni ile alıntılara yer verilmiştir. Bu yumurta daha sonra alıcı kadının kocanın sperm ve embriyo sonuç bebeğin (eski formu ile), alıcı ile rahim içine takıldığında döllenmiş olur.



Yumurta Bağış endikasyonları

Yumurta bağışı ayrıca test birden fazla çevrim-tüp bebek (IVF veya ICSI) ve hala hamile gebe için başarısız oldu kadın perfomed olabilir.

Yanında yaşlı veya menopoz kadın, yumurta bağışı olan yumurtalıkların erken başarısız olan veya kanser için radyasyon veya kemoterapi uğramış olan kadınlardan alınmamaktadır.Genç kadınlardan ve sağlıklı olanlardan yapılabilir.Çünkü radyasyon veya kemoterapi yumurta ve dolayısıyla bu kadınların yumurtalıklarına zarar vereceği görülür.



Yumurta Bağış Prosedürü Abroad

Yumurta donörlerin, ekranlı, verenlerin ve önceki IVF process.During yumurta bağışı katılım için izin vermek, bağış çok yumurta üretmek için enjeksiyon verilir.

Zaman prosedür için alınan 15minutes.It ‘kısa bir prosedür var ve normal ev aynı gün gider. Toplama kendisi diyorlar ‘ağır sedasyon’ ve vajina soruşturma alay ve yumurtalıkların gelen yumurta ayıklamak için çok ince bir iğne kullanarak bir olgu olarak ne gibi görünüyor altında yapılır …



Neden Yumurta Bağışı ?

Birçok farklı yolları çiftler yumurta bağışı düşünerek çeşitli noktasına almak vardır. Bazı çiftler, bir donör Yumurta prosedür sonraki adım sonra hamile kendi yumurta elde etmek için her türlü avenue güvenilir olması. Öte yandan bazı çiftler, daha önce, kendi yumurtası ile gebe couldn’t evlendi biliyordu. Bazı çiftler yumurta bağış seçeneği aylarca hatta yıllarca bir uygulamaya …. bu seçeneği tartışmak gelmeden önce kabul var