PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüp bebek için aşamaları ve sureci


ExLoNy
12-19-2009, 20:17
Bir tüp bebek gübreleme döngüsünü tamamlamak için, süresi dört ila altı hafta sürer. Ve bazı kadınlar için hamile birden fazla devir alır. IVF ile (tüp bebek prosedürü) başlatmak için, doktorlar da tüp bebek teşhisin de bir parçasıdır kadını laparoskopik cerrahi gerçekleştirmek.

Her IVF tedavi döngüsü için beş adım vardır.

Yumurtalık Uyarım: Bu bir ilk adımdır Tüp Bebek işleminde kadının doğurganlık veya ovulasyon ilaçlar verilir. Bu ilaçların hangi bir yumurta yerine adet döngüsü başına birden fazla yumurta üretmek için teşvik edilerek yumurtalıkların hormon arttırılır. Bu başarılı IVF için birden çok yumurta olması esastır. tüp bebek teşhis tekniği doktorlar tarafından ultrason ve kan testleri gibi bu şekillerde öğrenebilirsiniz. </ P>

Yumurta alımı:Sonra yumurta alımı için doktorlar hazırdır, olgun köklerini bulmak ve emme ile yumurta kaldırmak küçük bir cerrahi işlem gerektirmektedir. Bu anestezi az yönetmek gerekiyor. Bu durumda, doktor ultrason yardımı ile, kadının karnında küçük kesı yapmaya başlar ve laparoskopik cerrahi, gerçekleştirilerek follikül bulunur. Yumurtalıkların bulmak için küçük fiber-optik lens kullanabilirsiniz. Bu yordamı güçlü anestezi gerekmektedir.

Tohumlama:Bir kez yumurta alınarak bir inceleme yapma gerekir. Doktor fro potansiyel yumurtayı alarak inceleme yapılır. Sadece birkaç yumurta başarılı gebelik tutun potansiyeline sahiptir. En verimli yumurta tohumlama için tüm temel öğeleri kadar IVF kültür orta girmek hazır yerleştirilir. Prosedürün Diğer tarafta, onun sperm gelen babasının sperm ayrılır. En mobil ve aktif sperm inkübatör içine yumurta olmak üzere yayımlanır.

Döllenme ve Embriyo Kültürü: Bir saat içinde bir sperm yumurta ve gübreleme nüfuz gerçekleşir. Ertesi gün, eğer doktor, o zamana kadar bir embriyo başarılı bir oluşumda olmuşsa iki pronuclei görebilirsiniz. 2 gün içinde, doktorlar 2-4 hücreli embriyo görmek için beklenir.

Embriyo transferi: Son aşamasında tüp bebek ise embriyolar kadının rahim içine yerleştirilir mümkün olduğu kadar itinayla gözlem iki gün sürer. Eğer embriyonun rahim duvarındaysa pozitif gebelik testi olarak sonuçlanır.

yarensevimli
10-18-2018, 15:29
tüp bebek ilgili araştırma yapıyordum. Bu mkaleye denk geldim fakat güncel değilmiş. Benim karşılaştığım tüp bebek videosunu izlyebilirsiniz.


https://youtu.be/VbD1b2yFHsw

denizci
01-21-2019, 12:05
teşekkürler.