PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray'da bileti kesilen 5 isim


_SoN_
12-19-2009, 15:28
http://www.internethaber.com/images/news/104207.jpg
G.Saray'da bileti kesilen 5 isim
19 Aralık 2009 Cumartesi 00:15
Galatasaray Teknik Direktörü, Sturn Graz maçı sonrası bileti kesilen 5 ismi yönetime bildirdi. İşte o isimler;

Sturm Graz maçında Rijkaard'ın orta sahada görev verdiği Barış mücadelesiyle göz doldurdu. Sezon başında fazla şans bulamayan gurbetçi futbolcu son zamanlarda Hollandalı teknik adamın değişilmezleri arasına girdi.
G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Sturm Graz mağlubiyeti sonrasında soyunma odasında oyuncularına bir hayli sert çıktı. 1-0'lık mağlubiyetten çok vasat futbol nedeniyle sinirlenen Hollandalı çalıştırıcı, “Elinize geçen fırsatı değerlendiremediniz. Kafamda devre arasında yollarımızı ayıracağımız arkadaşlarımız kuruluydu. Bu karşılaşma sonrası fikirlerimde hiçbir değişiklik olmadı” dedi.

AYDIN YILMAZ'A KİRALIK FORMÜLÜ

Hollandalı teknik adamın Sturm Graz maçı sonrası detaylı raporunu hazırladığı ve gönderilmesini istediği oyuncuların listesini yönetime sunduğu bildirildi. Devre arasında Serkan Kurtuluş, Alparslan Erdem, Caner Erkin ve Linderoth ile yolların ayrılacağı belirtildi. Aydın konusunda tereddütte olan Rijkaard genç oyuncunun yurt içinde yapılacak bir transferde kiralık olarak takasta kullanılmasına sıcak bakıyor.

AYHAN VE EMRE AŞIK SEZON SONU YOLCU

Sturm Graz maçında Ayhan ve Emre Aşık'ın performanslarından da memnun kalmayan deneyimli hoca yönetimden iki tecrübeli futbolcunun sezonun sonuna kadar iyi alternatifler olmalarından dolayı kalmalarını isteyeceği öğrenildi. Yıl sonunda ise iki futbolcuyla da yollar kesin olarak ayrılacak.