PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Resimleri Yönetmek


denizci
12-17-2009, 11:16
Resim dosyalarını görüntülemek ve organize etmek için vazgeçemeyeceğiniz bir yardımcı: ACDSee
http://www.chip.com.tr/images/content/20070129171424.jpg


Resimleri yönetmek; onları görüntülemek, yerlerini ya da formatlarını değiştirmek ve üzerlerinde değişiklik yapmak anlamına gelir. Bu tip işlemler için en çok tercih edilen program ise ACDSee'dir. Şimdi gelin, bu harika programı daha yakından tanıyalım.

Bilgisayardaki resim dosyalarını görüntülemek ve üzerlerinde ufak tefek değişiklikler yapmak için kullanabileceğiniz en popüler program, şüphesiz ki ACDSee'dir. Tanınmış resim formatları olan ".bmp", "Jpg" ve ".gif de dahil olmak üzere pek çok farklı resim formatını destekleyen ACDSee, resimleri yönetmek için ihtiyacınız olan her türlü özelliğe sahiptir. Internet tarayıcınız ile farklı siteleri nasıl geziyorsanız, ACDSee ile bilgisayarınızda kayıtlı olan resim dosyaları arasında küçük bir gezintiye çıkma şansına sahipsiniz.

Fotoğraflar üzerinde küçük değişiklikler yapmanızı sağlayan tüm temel araçları da bünyesinde barındıran programın 30 günlük deneme sürümünü internet üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bunun için "www.acdsystems.com (http://www.acdsystems.com/)" adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Eğer ACDSee'yi 30 günün ardından da kullanmaya devam etmek isterseniz, ücretini ödeyip satın almanız gerekli.